25.03.2024 00:08

Victorie cu mari emoții

Victorie cu mari emoții
Galerie foto

* CS Păulești a reușit să domine total prima repriză și a avut un avantaj consistent la pauză, grație celor două goluri marcate de Adrian Vintilă.

 

COSMIN SAVA


 

FC Pucioasa a jucat pe teren propriu în ultima etapă din sezonul regulat al Ligii a 3-a, stagiunea 2023-2024. Adversara echipei dâmbovițene a fost CS Păulești, ocupanta ultimului loc din Seria C4. Meciul avea o importanță mai mare pentru echipa prahoveană, aflată în căutare de puncte, pentru a continua să spere la evitarea retrogradării. FC Pucioasa a avut parte de un meci dificil, câștigat cu mari emoții, în minutele de final ale partidei de pe stadionul „Dumitru Tică Popescu”.

Revenire incredibilă

Sică Bârdeș a trimis pe teren următorii jucători Ghițescu - Brătucu, Călin, Marina, Simion - Petre, Dragnea, Enache - Ioniță, Calofir, Croitoru, iar pe parcurs au mai intrat  Bobea, Diță, Alexandrescu și Serea. CS Păulești a reușit să domine total prima repriză și a avut un avantaj consistent la pauză, grație celor două goluri marcate de Adrian Vintilă, în minutele 26 și 39. FC Pucioasa și-a revenit după pauză, a reușit să egaleze prin „dubla” reușită de Tiberiu Calofir, cu goluri marcate în minutele 70 și 77, pentru ca în finalul partidei, în minutul 89, să dea lovitura prin Narcis Marina. Căpitanul echipei din Pucioasa a marcat din penalty și a stabilit scorul final, 3-2 pentru FC Pucioasa. În urma victoriei de vineri, echipa dâmbovițeană a ajuns la 25 de puncte și a încheiat sezonul regulat pe locul 5. În play-out, FC Pucioasa le va avea drept adversare pe CSO Plopeni, Flacăra Moreni, Tricolorul Breaza, Aro Muscelul Câmpulung Muscel  și CS Păulești.