20.05.2022 00:17

Transport local gratuit pentru toți elevii care învață în Târgoviște

Transport local gratuit pentru toți elevii care învață în Târgoviște
Galerie foto

*Sumele necesare decontării contravalorii transportului public sunt suportate de la bugetul local al municipiului Târgoviște

 

În urma unei hotărâri aprobate de către Consiliul Local Municipal Târgoviște, se asigură gratuitatea la transportul public local de persoane pentru elevii care frecventează unitățile de învățământ preuniversitar din municipiul Târgoviște, indiferent de domiciliu. Sumele necesare decontării contravalorii transportului public sunt suportate de la bugetul local al municipiului Târgoviște. Primarul Daniel Cristian Stan a transmis că aceasta este asigurată pe tot parcursul anului calendaristic.

Cererea se depune la unitatea de învățământ. Inițial, proiectul prevedea gratuitate în mijloacele de transport public local doar pentru elevii care au domiciliul în județul Dâmbovița. Consilierii municipali au revenit asupra proiectului și l-au modificat, astfel încât să beneficieze de această facilitate toți elevii care frecventează unitățile de învățământ din Târgoviște, indiferent unde au domiciliul.

 

 

Ștefan Khalil