30.01.2023 00:12

Transferuri multe la Gura Șuții

Transferuri multe la Gura Șuții
Galerie foto

* „Am obținut semnătura mai multor jucători, numindu-i aici pe Emil Stănescu, Andrei Marian, Valentin Nicolae, Ștefan Stănescu, Adelin Budoiaș și Andrei Ionescu”, a anunțat antrenorul Marius Rotaru

 

Cooptarea lui Cristian Cherchez în lotul campioanei județene Roberto Ziduri a pus în gardă echipele puternice de la Liga a 4-a, mai ales pe liderul Recolta Gura Șuții, care a scăpat de interdicția de a opera transferuri. Antrenorul Marius Rotaru a anunțat și primele noutăți la echipa care conduce eșalonul de elită al fotbalului județean.

 „Am obținut semnătura mai multor jucători, numindu-i aici pe Emil Stănescu (Burduca), Andrei Marian, Valentin Nicolae (Străjerii), Ștefan Stănescu (Nucet), Adelin Budoiaș și Andrei Ionescu (Bradul Moroeni). Se va întoarce din străinătate Daniel Arabolu, în timp ce Ionuț Radu a intrat și el în programul echipei, după o accidentare. Și la noi se fac investiții, se muncește, iar obiectivul rămâne locul 1 și promovarea în Liga a 3-a. Mai suntem în discuții cu jucători, am negociat și cu alții, însă pretențiile lor au fost mult prea mari. Chiar dacă suntem pe primul loc, eu cred că presiunea mai mare va fi pe Roberto Ziduri, odată cu transferul lui Cristi Cherchez”.

Enache se antrenează cu Ziduri

Liderul din Gura Șuții s-a reunit încă de pe 14 ianuarie. Vor urma parteneri de întrecere puternici în meciuri amicale, precum ARO Câmpulung (11 februarie), FC Pucioasa (18 februarie) și FC Voluntari 2 (25 februarie). În plus, echipa lui Marius Rotaru va merge într-un minicantonament de patru zile la Căprioara. Sunt și câteva plecări de la Gura Șuții. Ajuns la final de contract, Ionuț Enache (7 goluri marcate în turul campionatului) este în discuții avansate cu Roberto Ziduri, alături de care s-a și antrenat în acest an.

 

 

C.M.