24.05.2022 00:18

Târgoviștea va avea marcaje rutiere „premium”

Târgoviștea va avea marcaje rutiere „premium”
Galerie foto

*De asemenea, recent, administrația locală a anunțat investiția pe fonduri europene privind introducerea de sisteme de management urban, respectiv sistem de semafoare interconectate

 

Administrația publică locală ia noi măsuri pentru siguranța traficului rutier, în special pentru cea a pietonilor. Primăria Târgoviște și furnizorul târgoviștean de sisteme pentru marcaje rutiere „Swarco Vicas” au încheiat un parteneriat în urma căruia vor fi executate treceri de pietoni și benzi rezonatoare utilizând material bicomponent. Prin sistemul bicomponent sunt produse de marcare formate din două componente, care se amestecă în momentul aplicării.

Vizibilitatea pe timp de noapte este foarte bună datorită microbilelor din sticlă care se aplică pe suprafața marcajului. Durata de exploatare normală este de minim doi ani. De asemenea, recent, administrația locală a anunțat implementarea unui alt proiect pentru modernizarea traficului rutier din Târgoviște. Este vorba despre investiția pe fonduri europene privind introducerea de sisteme de management urban, respectiv sistem de semafoare interconectate.

Nu în ultimul rând, acest proiect privește și achiziționarea de semafoare inteligente. Infrastructura rutieră târgovișteană se schimbă tot mai mult, în clipa de față fiind mai câteva străzi și bulevarde importante în plin proces de reabilitare, iar aceste noi măsuri nu vor face decât să îmbunătățească traficul.

 

 

Ștefan Khalil