20.09.2022 00:10

Succesul care nu mai vine

Succesul care nu mai vine
Galerie foto

* Chindia a ajuns la zece meciuri consecutive fără victorie, are doar trei puncte și este pe ultimul loc în campionat.

 

Chindia Târgoviște a evoluat în deplasare în etapa cu numărul 11 din SuperLiga, ediția 2022-2023. Formația târgovișteană a jucat la Mediaș, împotriva Universității Cluj, și chiar dacă a avut câteva șanse importante de a marca și multe momente în care a dominat jocul, nu a reușit să se impună. După ce la finalul primei părți scorul era 0-0, gazdele au dat lovitura în mitanul secund și au obținut trei puncte importante. De partea cealaltă, Chindia a ajuns la zece meciuri consecutive fără victorie, are doar trei puncte și este pe ultimul loc în campionat.

Chindia cu  ocaziile, gazdele cu golul decisiv

Prima ocazie a meciului a avut-o Universitatea Cluj, însă reluarea lui Florin Ilie nu a produs mare pericol la poarta Chindiei (14), iar Ely Fernandes a trimis pe lângă, cu o lovitură de cap (16). Chindia a avut o singură ocazie importantă în prima repriză, dar Neguț a șutat peste poarta apărată de Gorcea (24), iar cele două formații au intrat la egalitate la cabine. Chindia a început actul secund în atac, însă Chamed a trimis puțin pe lângă din lovitură liberă (53), în timp ce Neguț nu a reușit să-l învingă pe Gorcez din poziție de 1 vs 1 (58). La poarta cealaltă, Haită a șutat slab din afara careului (56), însă Fulop a reușit să-l învingă pe Căbuz cu un șut din interiorul careului, pe pasa lui Vlădoiu (63). Chindia a încercat să egaleze în finalul jocului, dar Grubac a șutat peste (84), Popadiuc a trimis pe lângă (86), același scenariu repetându-se și la încercarea lui Popa (90+3).

Caseta tehnică

Stadion: Gaz Metan - Mediaș. A marcat: Fulop (63). Cartonașe galbene: Simion (10), Chipciu (38), Fernandes (56), Gorcea (90) / Chamed (45), Akhmatov (76). Au arbitrat: Andrei Antonie, Imre Bucsi și Ferencz Tunyogi.

U. Cluj: Gorcea – Chipciu, F. Ilie, D. Ispas, Briceag – Purece (49 Remacle), G. Simion (46 Vlădoiu), O. Bic – Haită (65 Filip), A. Bălan (46 Fulop), Ely Fernandes (84 Mamadou). Antrenor: Eugen Neagoe.

Chindia: Căbuz – Căpușă, Celea, Orozco Fernandez, Dumitrașcu – Akhmatov (80 Cooper), Vorobjovas – A. Șerban (64 Jipa), N. Chamed (68 Grubac), C. Neguț (68 Popadiuc) – D. Popa. Antrenor: Adrian Mihalcea.

Cosmin Sava