03.06.2022 00:15

Străzi modernizate în satul Gemenea Brătulești

Străzi modernizate în satul Gemenea Brătulești
Galerie foto

*„Ne dorim ca până la sfârșitul acestui an proiectul să fie recepționat”, a menționat primarul comunei Voinești, Sandu Gabriel Dănuț

 

Toate străzile din satul satul Gemenea - Brătulești, care aparține de comuna Voinești, vor fi modernizate prin asfaltare cu ajutorul Consiliului Județean Dâmbovița care va suporta o parte din cheltuieli! Contractul de asociere dintre Primăria Voinești și Consiliul Județean Dâmbovița a fost semnat recent, iar primarul Sandu Gabriel Dănuț a demarat imediat procedura de achiziție publică a lucrărilor și promite că investiția va fi gata până la sfârșitul acestui an. Costul total al lucrării se ridică la 3.000.000 lei.

„În data de 31 mai 2022, la sediul Consiliului Județean Dâmbovița prin Programul Județean de Dezvoltare Locală (P.J.D.L) , a fost semnat contractul de asociere privind realizarea proiectului «Modernizare prin asfaltare străzi în satul Gemenea Brătulești». Prin acest proiect vor fi modernizate prin asfaltare toate străzile rămase nereabilitate din acest sat. Deja am demarat procedura de achiziție publică pentru lucrări. Ne dorim ca până la sfârșitul acestui an proiectul să fie recepționat. Valoarea totală a investiției este de peste 3.000.000 lei. Ținem aproape. Vor urma și alte investiții majore la nivelul localității noastre”, a menționat primarul comunei Voinești, Sandu Gabriel Dănuț.

Violeta Stanciu