17.11.2021 00:17

Stagiarii CJD, în vizită la instituțiile subordonate

Stagiarii CJD, în vizită la instituțiile subordonate
Galerie foto

*Unul dintre obiective a fost vizita la sediul SC Lucrări Drumuri și Poduri SA Dâmbovița, iar al doilea obiectiv a fost SC Parc Industrial Priboiu SA, al cărei acționar unic este Consiliul Județean Dâmbovița

 

Stagiarii încadrați în programul de internship la Consiliul Județean Dâmbovița au mers ieri pe teren, împreună cu coordonatorul programului, prof. Claudia Gilia, pentru a cunoaște mai bine funcționarea instituțiilor subordonate forului administrativ județean, gazde fiindu-le chiar conducerile acestor instituții.

Unul dintre obiective a fost vizita la sediul SC Lucrări Drumuri și Poduri SA Dâmbovița. Directorul societății, Andi Constantin, le-a prezentat felul în care societatea își gestionează resursele materiale și umane de care dispune, programul săptămânal în baza căruia efectuează lucrări la infrastructura rutieră, dificultățile întâmpinate în ultimele patru luni în zona montană și măsurile de pregătire pentru sezonul rece.  

Al doilea obiectiv inclus în programul vizitei a fost SC Parc Industrial Priboiu SA, al cărei acționar unic este Consiliul Județean Dâmbovița. Directorul Călin Oros le-a vorbit tinerilor stagiari despre numeroase aspecte privind funcționarea parcului industrial. De asemenea, stagiarii au avut posibilitatea de a vizita cele 2 hale industriale ce au fost construite anul acesta.

Reamintim că, potrivit principiului de recrutare inteligentă, Consiliul Județean Dâmbovița a oferit șapte stagii de practică unor tineri care au obținut recent o diplomă universitară și se află la începutul unei cariere profesionale. Prin acest demers, consiliul județean sprijină pregătirea profesională a tinerilor și înțelegerea de către aceștia a mecanismului de lucru al instituției.

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, inițiatorul acestui proiect, a semnat contractele de internship pe 29 septembrie 2021, iar tinerii selectați și-au început activitatea la 1 octombrie.

 

V.A.