22.10.2021 00:18

Societățile mari din Târgoviște, afectate de creșterea facturilor la energie!

Societățile mari din Târgoviște, afectate de creșterea facturilor la energie!
Galerie foto

*„La noi băieții deștepți își înființează firme de apartament care contractează cu terți după care își vând energia, pe care o face, în mare parte, tot sistemul național”

 

Liberalizarea  fără cap a prețurilor la gaze și energie electrică riscă să bage în faliment agenții economici! Cu alte cuvinte, statul își dă singur foc la valiză pentru că nu va mai avea cine să alimenteze bugetul țării! Președintele Sindicatului ,,Valahia’’ Târgoviște, Nicolae Dragodănescu ne-a declarat că firmele importante din oraș și județ, care sunt mari consumatoare de gaze și energie, încep să aibă probleme  din cauza dublării și chiar triplării facturilor la utilități.

„Această liberalizare a fost t un ajutor dat băieților deștepți, care sunt interpușii politicienilor”

,,Societățile comerciale  din județul Dâmbovița sunt foarte afectate. De la momentul în care s-a liberalizat piața energiei pe gaz și electricitate începem să avem probleme foarte mari. Imaginați-vă că societățile mari, mai ales producătorii de materii prime, folosesc  gaz și energie electrică la greu. Vă dați seama să ți se dubleze, tripleze factura fără nicio justificare, doar că au vrut o liberalizare în care băieții deștepți să profite de pe urma fraierilor și statul să vină să sponsorizeze după aceea tot în buzunarele băieților deștepți...

La noi băieții deștepți își înființează firme de apartament care contractează cu terți după care își vând energia pe care o face, în mare parte, tot sistemul național. Constatăm cu stupoare că această liberalizare a fost de fapt un ajutor dat șmecherește băieților deștepți, care sunt interpușii politicienilor. Cine se duce să-și facă firmă să tranzaționeze energie pe piața liberă, să fim serioși! Sunt tot cei care cunosc și au informații, care sunt în jocurile lor acolo...’’, a declarat președintele Sindicatiului ,,Valahia’’ Târgoviște, Nicolae Dragodănescu.

 

 

Violeta Stanciu