10.08.2022 00:11

Situație încordată la Chindia

Situație încordată la Chindia
Galerie foto

Chindia are parte de un început rău de sezon, în care a adunat doar două puncte în patru etape, iar perioada următoare pare a fi la fel de complicată, dacă ne gândim că urmează partidele cu FCSB și Universitatea Craiova. Adi Mihalcea a ajuns pe banca tehnică a echipei târgoviștene în această vară și au existat voci care l-au criticat înainte să înceapă campionatul, analize care au fost bazate pe experiențele anterioare ale tânărului antrenor pe băncile tehnice ale celor de la Dinamo București sau Unirea Slobozia. Chiar dacă a adus un mic plus din punct de vedere ofensiv, Mihalcea nu are rezultate la Chindia, iar o parte a suporterilor deja îl regretă pe Emil Săndoi, cel care nu impresiona prin strategia de joc pe care o avea, dar care aduna puncte.

Situația este complicată nu doar din punct de vedere sportiv, ci și al organizării, pentru că Marcel Ghergu pare a fi intrat într-un conflict cu primarul Cristian Stan și cu președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan. O astfel de dispută nu face bine echipei, pentru că este nevoie de liniște, iar persoanele implicate la Chindia ar trebui să înțeleagă că fără sprijinul instituțiilor amintite mai sus, această echipă nu ar mai fi fost la acest nivel. E nevoie de o mai bună comunicare, dar mai ales de o strategie care să îi permită Chindiei să se prezinte decent la nivelul primei ligi. Dacă îți vinzi toți jucătorii valoroși, iar golurile lăsate nu sunt umplute cu jucători de valoare, este normal ca echipa să se prezinte din ce în ce mai slab. E clar că nu s-a învățat nimic din greșelile de sezonul trecut.

Formația târgovișteană traversează probabil cea mai delicată situație din momentul în care a promovat pe prima scenă fotbalistică a țării. Suporterii nu sunt de acord cu ceea ce se petrece la Chindia, asociații par deranjați de anumite decizii ale actualei conduceri, iar echipa nu produce fotbalul dorit. Fără a exagera, haosul se instalează în cadrul clubului târgoviștean și trebuie luate decizii cât mai rapid pentru a putea ieși din această situație. Chindia trebuie să înceapă să câștige puncte, iar atunci situația va fi mai liniștită, dar pentru a face acest lucru, trebuie schimbat ceva în cadrul echipei, pentru că startul acestui sezon nu arată nimic bun, iar dacă se va continua pe aceeași linie, viitorul formației târgoviștene nu arată deloc roz.

 

 

Cosmin Sava