22.07.2021 00:10

Sepsi, următorul adversar al Chindiei

❚ Conducerea clubului târgovi ștean a scos la vânzare bilete pentru partida cu Sepsi, de luni, acestea fiind comercializate prin intermediul platformei myticket.ro ❚ Formația din Sfântu Gheorghe a început bine și acest sezon, cu o victorie în fața celor de la Academica Clinceni, 2-0 ❚ Datorită stabilității financiare, a faptului că există continuitate pe banca tehnică, dar și prin valoarea lotului, speciali știi o văd pe Sepsi ca și calificată în play-off ❚ Sepsi a pierdut câțiva jucători importanți, precum Safranko, Bouhenna sau Fulop, însă a reușit să puncteze interesant în privința nou-veniților la echipă, Cristi Bărbuț, Stefan Ashkovski sau Tsvetelin Chunchuko

 

COSMIN SAVA

 


 

Chindia Târgoviște are parte de un început dificil de sezon, pentru că după partida cu Rapid București, pierdută pe National Arena (0-1), echipa pregătită de Emil Săndoi întâlnește un nou adversar tare în etapa a doua a acestui sezon. Formația târgovișteană va juca luni, de la ora 18.30, cu Sepsi OSK, la Buzău, pe stadionul „Gloria”, locul unde Chindia își dispută și în acest sezon meciurile considerate a fi pe teren propriu. Conducerea clubului târgoviștean a scos la vânzare bilete pentru partida cu Sepsi, acestea fiind comercializate prin intermediul platformei myticket.ro, iar prețul unui bilet este de 15 lei, atât la Tribuna I, cât și la Tribuna a II-a.

Sepsi a început sezonul cu o victorie

Sepsi a fost una dintre echipele bune ale Ligii I în stagiunea precedentă, reușind să se claseze pe locul 4 la finalul sezonului. Echipa pregătită de Leo Grozavu a obținut și calificarea în preliminariile Conference League, va intra în competiție din turul 3, acolo unde va întâlni învingătoarea din meciul Sutjeska (Muntenegru) - Maccabi Tel Aviv (Israel). Formația din Sfântu Gheorghe a început bine și acest sezon, cu o victorie în fața celor de la Academica Clinceni, 2-0, grație reușitelor semnate de Rep și Mitrea. Acest rezultat o poziționează pe Sepsi pe primul loc al clasamentului, după prima etapă.

Mutări interesante în lot

Pauza competițională a fost una destul de agitată pentru echipa din Sfântu Gheorghe, deoarece lotul a suferit destul de multe modificări față de stagiunea precedentă. Sepsi a pierdut câțiva jucători importanți, precum Safranko, Bouhenna sau Fulop, însă a reușit să puncteze interesant în privința nou-veniților la echipă, pentru că pe această listă se regăsesc jucători precum Cristi Bărbuț, Stefan Ashkovski sau Tsvetelin Chunchukov. Datorită stabilității financiare, a faptului că există continuitate pe banca tehnică, dar și prin valoarea lotului, specialiștii o văd pe Sepsi ca și calificată în play-off, acolo unde ar putea produce surprize plăcute.