24.06.2022 00:13

Se lucrează la extinderea primăriei

Se lucrează la extinderea primăriei
Galerie foto

*Primarul localității, Dorinel Soare a reușit să atragă fonduri, prin Programul Național de Dezvoltare Locală  (PNDL 2), pentru extinderea imobilului respectiv  pentru că s-a constatat că nevoile de spațiu ale autorității locale sunt mult mai mari decât s-a anticipat inițial

 

Peste câteva luni, autoritățile locale de la Niculești își vor putea desfășura activitatea într-un spațiu mult mai mare și generos, pentru că, în momentul de față, se lucrează din plin la extinderea primăriei! Chiar dacă sediul Primăriei Niculești este relativ nou, primarul localității, Dorinel Soare a reușit să atragă fonduri, prin Programul Național de Dezvoltare Locală  (PNDL 2), pentru extinderea imobilului respectiv  pentru că s-a constatat că nevoile de spațiu ale autorității locale sunt mult mai mari decât s-a anticipat inițial.

Extinderea sediului Primăriei Niculești se ridică la circa 18 miliarde de lei vechi, bani de la bugetul de stat, iar termenul de finalizare a construcției este sfârșitul anului 2022. În schimb, amenajarea terenului de golf din localitate, investiție care părea a fi una promițătoare mai ales pentru alimentarea bugetului local, bate momentan pasul pe loc.

„Terenul de golf staționează... ca la cotele apelor Dunării, dar sperăm să se rezolve. Au fost niște probleme, așteptăm să vedem ce se mai întâmplă”, ne-a declarat primarul comunei Niculești, Dorinel Soare.

 

 

Violeta Stanciu