30.04.2021 00:09

Săndoi, mulțumit după jocul cu Astra

Săndoi, mulțumit după jocul cu Astra
Galerie foto

❚ În urma acestui rezultat, Chindia a ajuns la 30 de puncte și rămâne lider în play-out, departe de zona roșie a clasamentului. ❚ „Este un parcurs care ne dă speranțe și pentru viitor, dar sunt nemulțumit de programul pe care îl avem în continuare”, a spus antrenorul Chindiei, Emil Săndoi ❚ „Ăsta e jocul celor de la Chindia, sunt o echipă disciplinată, o echipă care face foarte bine faza de apărare, nu riscă aproape deloc”, a transmis și Eugen Neagoe, tehnicianul Astrei

 

COSMIN SAVA


Chindia Târgoviște rămâne neînvinsă și după al patrulea joc din play-out. Formația pregătită de Emil Săndoi a remizat în ultima etapă, 0-0 cu Astra Giurgiu, la finalul unui joc echilibrat, în care ambele formații au avut câte o ocazie mare de a marca. În urma acestui rezultat, Chindia a ajuns la 30 de puncte și rămâne lider în play-out, departe de zona roșie a clasamentului. Antrenorul formației târgoviștene s-a declarat mulțumit de rezultatul obținut. Săndoi este nemulțumit, în schimb, de programul echipei sale și speră să nu aibă parte de jucători accidentați la finalul acestei perioade aglomerate.

Săndoi: „Sunt mulțumit de rezultat”

„Cred că a fost un joc echilibrat, nu cred că trebuie să ne schimbe impresia ultima ocazie din ultimele minute a jucătorilor de la Astra, pentru că a fost pe o serie de greșeli făcute de noi. Rezultatul este just. Vreau să-i felicit pe băieți pentru efortul făcut, pentru dăruirea de care au dat dovadă. E adevărat, au făcut mai multe greșeli decât până acum în cele trei partide din play-out. Sunt mulțumit de rezultat, vreau să-i felicit. Este un parcurs care ne dă speranțe și pentru viitor, dar sunt nemulțumit de programul pe care îl avem în continuare, pentru că este inadmisibil. Riscăm anumite accidentări, nu avem un lot foarte numeros, avem un play-out în care toate jocurile se dispută cu sufletul la gură, iar din acest punct de vedere suntem dezavantajați. Sperăm să trecem și peste această problemă”, a transmis Emil Săndoi.

 

Neagoe: „E bine că nu am pierdut”

De partea cealaltă, Eugen Neagoe s-a declarat mulțumit de prestația jucătorilor săi și a ținut să laude Chindia Târgoviște. Totuși, acesta a criticat arbitrajul la care a fost supusă echipa sa în ultima vreme. „Cred că am făcut un joc bun, nu le-am dat șanse celor de la Târgoviște. În afară de un șut deviat, în repriza a doua, nu au avut nicio ocazie clară de a marca. Este bine că nu am pierdut, am jucat împotriva unei echipe bune, Chindia nu a primit gol până în acest moment, în al patrulea joc din play-out. Ăsta e jocul celor de la Chindia, sunt o echipă disciplinată, o echipă care face foarte bine faza de apărare, nu riscă aproape deloc, au jucători de contraatac foarte buni, foarte periculoși. Astea sunt deciziile pe care trebuie să le respectăm. Așa a considerat acel băiat inventator care m-a eliminat. Pot eu să fac ceva? Eu sunt suspendat două etape, sincer, pentru nimic. Pentru că nu l-am jignit, nu lam înjurat, nu i-am vorbit urât. Am avut penalty, dar la noi nu este nicio problemă, avem deja 19 jocuri în acest campionat, mă refer la anul 2021, ultimul penalty pe care l-am avut este în decembrie, ultima etapă din 2020 la UTA. Cred că suntem singura echipă din cele 3 categorii, Liga 1, Liga 2 și Liga 3. În 19 etape să nu ai niciun penalty, măcar din greșeală, așa. Poate să mă aștepte următorul joc, dacă voi fi arbitrat de acel maestru inventator, o să fiu iar suspendat. Că probabil nu trebuie să vorbesc, dar, sincer, am să încerc nici să nu mă ridic de pe bancă la jocul respectiv. Sincer, îmi este chiar frică, vorbesc foarte serios. Sub cuvânt de onoare că îmi estre foarte frică de arbitri să mai zic ceva la jucătorii mei, că pot să vină să mă elimine”, a declarat antrenorul Astrei.