06.05.2021 00:08

Săndoi, mulțumit de evoluția Chindiei

Săndoi, mulțumit de evoluția Chindiei
Galerie foto

❚ Echipa târgovișteană rămâne lider în play-out și nu își face griji în privința retrogradării, obiectivul fiind calificarea la barajul pentru cupele europene ❚ „Îmi pare rău că am primit gol și de asta erau supărați băieții, pentru că își propuseseră un obiectiv până la final”, a spus Emil Săndoi, antrenorul Chindiei ❚ „În afară de Chindia, toate celelalte echipe ne batem acolo. Sunt meciuri echilibrate, cu echipe bune și niciodată nu poți să știi dacă câștigi sau pierzi”, a transmis tehnicianul găzarilor, Mihai Teja

 

COSMIN SAVA


Chindia Târgoviște rămâne neînvinsă în play-out și după meciul din cadrul etapei cu numărul 6, disputat în compania formației Gaz Metan Mediaș. Formația lui Emil Săndoi a deschis scorul prin Dani Popa, cel care a transformat penalty-ul obținut de Neguț, însă Gaz Metan a reușit să egaleze prin Valente, în urma unei greșeli comise de Marian Aioani. Echipa târgovișteană rămâne lider în play-out și nu își face griji în privința retrogradării, obiectivul fiind calificarea la barajul pentru cupele europene.

„Am fost echipa mai periculoasă”

Antrenorul Chindiei s-a declarat mulțumit de evoluția băieților săi și nu l-a criticat pe Aioani, în ciuda faptului că greșeala acestuia a costat-o pe formația târgovișteană două puncte importante. „Noi suntem cei care am făcut un cadou de după Paște. Sunt mulțumit de evoluția băieților, am dominat în mare parte jocul, ne-am creat mai multe ocazii, oportunități de a înscrie. Am fost echipa mai periculoasă. Gazul, în afară de gol dat, și știm cu toții cum l-a dat, nu știu dacă a mai avut vreo oportunitate. Se întâmplă, Aioani chiar a simțit o întindere, o înțepătură cu câteva minute înainte de a se întâmpla acea fază, chiar am vrut să facem schimbare, dar ne-a transmis că e ok și că poate să continue. El lovește mingea foarte bine cu ambele picioare și, probabil, de asta a vrut să degajeze cu stângul, putea să joace cu mâna oriunde. Îmi pare rău că am primit gol și de asta erau supărați băieții, pentru că își propuseseră un obiectiv până la final, dar numai nouă putea să ni se întâmple să luăm un asemenea gol. Nu sunt deloc supărat pe el, l-am încurajat, l-am felicitat pentru tot ce a făcut până la acea fază”, a transmis Emil Săndoi.

Teja: „Sunt meciuri echilibrate”

De partea cealaltă, antrenorul formației din Mediaș a fost mulțumit cu punctul obținut și spune că toate echipele, cu excepția Chindiei, au emoții în privința retrogradării. „A fost seara cadourilor. ªi noi am făcut cadou un 11 metri, și Aioani ne-a făcut nouă cadou. Una peste alta, e un punct câștigat, jucând pe terenul liderului din play-out. În afară de Chindia, toate celelalte echipe ne batem acolo. Sunt meciuri echilibrate, cu echipe bune, și niciodată nu poți să știi dacă câștigi sau pierzi. Important e să ne câștigăm meciurile de acasă și atunci putem să spunem că ne îndeplinim obiectivul. La concentrare, la atitudine, la unitatea grupului, aici se va face diferența”, a spus Mihai Teja.