02.08.2021 00:10

Săndoi aștepta mai mult de la partida cu CFR Cluj

Săndoi aștepta mai mult de la partida cu CFR Cluj
Galerie foto

❚ După o primă repriză echilibrată, echipa clujeană s-a dovedit mai valoroasă în partea secundă, perioadă a meciului în care a avut mai multe ocazii de a marca, diferența fiind făcută până la urmă de reușita lui Denis Alibec, aflat la primul gol de la revenirea în prima ligă a României ❚ Formația târgovișteană a avut un început dificil din sezon și a obținut un singur punct după trei etape disputate, fiind departe de evoluțiile arătate în finalul stagiunii precedente. ❚ „Este o înfrângere care nu-mi convine. Suntem totuși la început, dar mă îngrijorează evoluția unor jucători care nu sunt la nivelul de anul trecut”, a transmis antrenorul Chindiei ❚ „Am fost puțin supărat în prima repriză, apoi am schimbat sistemul și am dominat jocul. Mă uitam pe statistică, au avut un singur șut pe poartă”, a spus și Marius Șumudică

 

COSMIN SAVA


Chindia Târgoviște a avut parte de un meci dificil sâmbătă seară, împotriva campioanei CFR Cluj. După o primă repriză echilibrată, echipa clujeană s-a dovedit mai valoroasă în partea secundă, perioadă a meciului în care a avut mai multe ocazii de a marca, diferența fiind făcută până la urmă de reușita lui Denis Alibec, aflat la primul gol de la revenirea în prima ligă a României. Formația târgovișteană a avut un început dificil din sezon și a obținut un singur punct după trei etape disputate, fiind departe de evoluțiile arătate în finalul stagiunii precedente.

,,Am făcut greșeli la care nu ne așteptam”

Emil Săndoi a transmis că aștepta mai mult de la partida cu CFR, și crede că diferența a fost făcută de experiența jucătorilor formației din Cluj.„Au fost două reprize total diferite. În prima, am avut un plus, dar nu am fost inspirați la finalizare, iar în cea de-a doua, ce a intrat de pe bancă la CFR, jucătorii lor au făcut diferența. La faza golului am un semn de întrebare, pentru că eu cred că a fost un fault la Popadiuc. Este o înfrângere care nu-mi convine. Suntem totuși la început, dar mă îngrijorează evoluția unor jucători care nu sunt la nivelul de anul trecut. Dacă stai să te gândești, CFR era favorită. Toți oamenii de fotbal se așteptau ca CFR să câștige, dar eu cred că puteam produce surpriza. Și-a spus cuvântul și plusul de experiență pe care îl au jucătorii de la CFR. Am făcut totușigreșeli la care nu ne așteptam. Am avut un program infernal, dar îmi doream mai mult și speram mai mult. Campionatul e lung, asta nu înseamnă că vom capota acum.Va trebui să abordăm cât mai pragmatic etapele pe care le avem”, a transmis antrenorul Chindiei.

Șumudică:„Am întâlnit o echipă foarte bună”

De partea cealaltă, Marius Șumudică a avut cuvinte de laudă pentru Chindia și a transmis că se bucură că echipa lui a obținut o nouă victorie și că este pe primul loc în campionat.„Sunt mulțumit că am câștigat, menținem linia, avem 3 victorii din 3 și suntem pe primul loc. Am fost puțin supărat în prima repriză, apoi am schimbat sistemul și am dominat jocul. Mă uitam pe statistică, au avut un singur șut pe poartă, dintr-o centrare. Mă bucur că l-am făcut pe Arlauskis să șomeze. Am întâlnit o echipă foarte bună, foarte bine organizată, cu jucători de calitate. Îmi place să mă uit pe Flash (n.r. - siteul flashscore.com) și să avem 5 buline verzi în dreptul nostru. Și avem! Am semne de întrebare și nu pot să îmi explic cum acest băiat, Ciprian Deac, poate să joace la asemenea nivel din 3 în 3 zile, să alerge câte 12.000 de metri. La fel și Camora. Aștept mai mult de la Petrila și Costache, care pot da mai mult, și ușor-ușor cred că ne vom putea organiza bine și defensiv. Important este că am câștigat”, a comentat și antrenorul CFR-ului.