24.09.2021 00:20

Salvarea COS Târgoviște?!

Salvarea COS Târgoviște?!
Galerie foto

*Ieri, 23 septembrie, reprezentanții Beltrame Group au venit la Târgoviște pentru negocieri cu autoritățile publice locale, cu scopul preluării Combinatului de Oțeluri Speciale

*Există marea șansă ca oamenii să se întoarcă la muncă, multe familii își vor păstra job-urile și, evident, Combinatul de Oțeluri Speciale va contribui cu taxe și impozite la bugetul local

 

Speranțe imense pentru angajații de la COS Târgoviște! Liderul de sindicat Valahia, Nicolae Dragodănescu a anunțat că ieri, 23 septembrie, reprezentanții Beltrame Group au venit la Târgoviște pentru negocieri cu autoritățile publice locale, cu scopul preluării Combinatului de Oțeluri Speciale. Iată că situația dezastruoasă creată cu mulți ani în urmă poate fi îndreptată. Totuși, nimic nu este sigur că finalul va fi unul fericit, deoarece lucrurile nu sunt atât de simple. Ani de zile, Combinatul de Oțeluri Speciale a fost doar în pierdere și sunt multe aspecte de îndreptat.

Salvarea ar putea veni de la grupul italian Beltrame Group, care a fost și salvarea Combinatului Siderurgic Donalam Călărași. Societatea Beltrame activează în industria oțelului de peste 120 de ani și deține filiale în Italia, Franța, Germania, România, dar și în America de Sud, fiind lider european în producția de bare și profile laminate comerciale. Astfel, există marea șansă ca oamenii să se întoarcă la muncă, multe familii își vor păstra job-urile și, evident, Combinatul de Oțeluri Speciale va contribui cu taxe și impozite la bugetul local.

,,Noi demersuri pentru COS Târgoviște... Pe 23 septembrie, reprezentanții Beltrame Group vin la Târgoviște pentru discuții cu autoritățile locale cu privire la intenția de preluare a combinatului. Beltrame Group a preluat și Combinatul Siderurgic Donalam Călărași. Grupul italian Beltrame deține filiale în Italia, Franța, Germania, România, dar și în America de Sud”, a precizat liderul sindicatului Valahia, Nicolae Dragodănescu.

Ștefan Khalil