03.06.2021 19:12

S-a stins din viață jurnalistul VIRGIL VOINESCU

S-a stins din viață jurnalistul VIRGIL VOINESCU
Galerie foto

Membrii Filialei ,,Ion Heliade Rădulescu” Dâmbovița a Uniunii Ziariștilor Profesioniști din  România sunt profund îndurerați de pierderea fulgerătoare a bunului lor coleg, Virgil Voinescu. Membru fondator al Filialei, Virgil Voinescu a fost un om de presă dedicat profesiei pe care a onorat-o cu talent și cu o reală responsabilitate, fiind un exemplu demn de a fi urmat de tânăra generație de ziariști dâmbovițeni. Fire echilibrată și marcată de o reală  modestie și respect pentru fiecare semen, Virgil Voinescu lasă în urma sa nu numai o frumoasă aducere aminte, dar și un gol de neânlocuit. Membrii Filialei sunt în aceste clipe grele alături de familie, încredințându-le întreaga lor compasiune, fiindu-le sufletele cuprinse de un zăbranic de lacrimi. Etern vom păstra în suflete o candelă aprinsă pentru cel ce a fost bunul nostru coleg, Virgil Voinescu. Dumnezeu să-l odihnească în lumina sa veșnică (George Coandă, președintele Filialei ,,Ion Heliade Rădulescu” Dâmbovița)

 

 

Nu putem să credem că, pe neașteptate, fostul nostru coleg de la Jurnal de Dâmbovița, Virgil Voinescu a fost luat de Tatăl Ceresc în Slava Împărăției Sale eterne. Ani de zile, până la pensionare, redactor al cotidianului Jurnal de Dâmbovița, Virgil Voinescu a fost să fie unul dintre acei ziariști din ce în ce mai rari astăzi care cu reală pasiune s-a dedicat profesiei sale, respectând cu strictețe morala profesiei, acest fapt datorându-se și caracterului său blând, echilibrat și plin de condescendență. Atâta vreme cât și-a încredințat semnătura în coloanele Jurnal de Dâmbovița a fost pentru noi o adevărată onoare. Transmitem familiei îndurerate condoleanțe și o încredințăm că atâta vreme cât vom trăi îi vom purta o neștearsă amintire colegului nostru drag, Virgil Voinescu, mereu arzând în sufletele noastre o lumină aprinsă dintr-o lacrimă. Dumnezeu să-l aibă în paza sa veșnică (Alina Mavrodin Vasiliu, senior editor fondator  și Teodor Vasiliu, director fondator al Trustului Artpress)       

 

 

S-a stins din viață jurnalistul și poetul Virgil Voinescu, coleg și ziarist desăvârșit, prieten  de nădejde, gata să ajute cu vorba bună sau cu fapta. Virgil Voinescu a plecat fulgerător dintre noi, discret și în liniște, așa cum a și trăit. Cu inimile îndurerate și sufletele cernite, colegii și foștii colegi de la Jurnal de Dâmbovița și Trustul de presă Artpress transmit condoleanțe familiei, soției, fiului și nurorii, nepoților, pe care i-a iubit și prețuit mai presus de orice și cu care se mândrea nespus. Am pierdut un prieten și un exemplu de viață, am pierdut un jurnalist care mai avea multe de spus și de scris. Ne rugăm bunului Dumnezeu să-i lumineze calea și să-i primească sufletul în Împărăția Sa! O candelă va arde veșnic în sufletele noastre în amintirea celui ce a fost pentru noi ”Domnul Virgil”. Înmormântarea va avea loc sâmbătă, 5 iunie, la Cimitirul Titu (din zona Lidl) (Redacția Jurnal de Dâmbovița)