21.06.2021 00:10

Rumbullaku și Suciu, primele noutăți la Chindia

Rumbullaku și Suciu, primele noutăți la Chindia
Galerie foto

❚ Au prelungit, în schimb, Daniel Florea și Daniel Celea, negocierile fiind avansate și în cazul lui Daniel Popa. Situația lui Cristian Cherchez rămâne neclară ❚ O situație mai specială o reprezintă Tiberiu Căpușă, Marco Dulca și Paul Iacob. Chindia dorește să-i păstreze, clubul lui Gică Hagi pare dispus să-i lase în continuare la Târgoviște, numai că l-ar dori pe Marian Aioani ❚ Andrei Pițian și Denis Dumitrașcu au preferat un transfer la FC Argeș, în timp ce Vadim Rață a mers la FC Voluntari ❚ Gruparea târgovișteană nu le-a mai prelungit contractele străinilor Blaise Yameogo și Valmir Berisha, renunțând inclusiv la Mihai Costea, Mihai Neicuțescu, Florinel Mitrea sau Alex Negrea ❚ Roș-albaștrii nu stau foarte bine la capitolul U21, după ce Aioani, Dulca sau Fomba au depășit limita de vârstă. Din lot, se mai încadrează doar localnicii Andrei Șerban, Andrei Ioniță și Cosmin Atanase, foarte puțin folosiți în campionatul trecut

 

COSTIN MIHAI


O vară plină de schimbări la Chindia Târgoviște, de unde au plecat mulți jucători. În timp ce unii au ales noi destinații, la serviciile altora s-a renunțat. Andrei Pițian și Denis Dumitrașcu au preferat un transfer la FC Argeș, în timp ce Vadim Rață a mers la FC Voluntari. Vorbim despre jucători importanți în angrenajul din sezonul trecut, în cele mai multe dintre meciuri, titulari. În schimb, gruparea târgovișteană nu le-a mai prelungit contractele străinilor Blaise Yameogo, Valmir Berisha și Tomas Diaz, renunțând și la Mihai Costea, Mihai Neicuțescu, Florinel Mitrea sau Alex Negrea.

Rumbullaku a semnat

Oficialii Chindiei negociază în aceste zile cu mai mulți jucători, în speranța că va reuși să transfere cât mai mulți. Prima certitudine este albanezul Simo Rumbullaku, un fundaș stânga ce a evoluat sezonul trecut la UTA Arad. Chindia s-a înțeles și cu Sergiu Suciu, un mijlocaș venit din Serie C (Liga a 3-a din Italia), de la Juve Stabia. Inițial, și-a dat acordul și Radu Popadiuc, care a retrogradat cu Politehnica Iași, ulterior nu a mai semnat cu formația târgovișteană. Au prelungit, în schimb, Daniel Florea și Daniel Celea, negocierile fiind avansate și în cazul lui Daniel Popa. Situația lui Cristian Cherchez rămâne neclară. Îi va expira contractul în această vară, însă nu i s-a propus o prelungire a înțelegerii.

Aioani merge la Viitorul?

O situație mai specială o reprezintă cei trei jucători împrumutați stagiunea trecută de la Viitorul Constanța, Tiberiu Căpușă, Marco Dulca și Paul Iacob. Chindia dorește să-i păstreze, clubul lui Gică Hagi pare dispus săi lase în continuare la Târgoviște, numai că l-ar dori pe Marian Aioani. Nu ar fi exclus să asistăm la un schimb în acest sens, în care să intre inclusiv Cătălin Căbuz, un portar care a mai trecut pe la Chindia. Roș- albaștrii nu stau foarte bine nici la capitolul U21, după ce fotbaliști precum Aioani, Dulca sau Bourama Fomba au depășit limita de vârstă. Din lot, se mai încadrează doar localnicii Andrei Șerban, Andrei Ioniță și Cosmin Atanase, foarte puțin folosiți în campionatul trecut.