24.06.2022 00:11

Roberto Ziduri vrea revanșa

Roberto Ziduri vrea revanșa
Galerie foto

* Meciul retur din barajul promovării la Liga a 3-a se joacă mâine, de la ora 17.30, iar conducerea echipei pregătite de Voinea așteaptă un număr mare de suporteri la stadionul din Odobești

 

Campioana județului nostru, Roberto Ziduri, a fost programată să întâlnească pe Dunărea Turris Turnu Măgurele, campioana din Teleorman, în barajul de promovare în Liga a 3-a. Echipa pregătită de Augustin Voinea a plecat cu a doua șansă în acest duel pentru un loc în eșalonul de bronz al fotbalului românesc, însă prestația din meciul tur, de la Turnu Măgurele, a arătat că Roberto Ziduri are mai multe șanse decât credeau specialiștii. Meciul retur se joacă mâine, de la ora 17.30, iar conducerea echipei pregătite de Voinea așteaptă un număr mare de suporteri la stadionul din Odobești.

Eșec în prelungiri 

Roberto Ziduri a arătat foarte bine în meciul tur. A avut câteva ocazii prin Niță, Pahonțu sau Neicu, ultimul cu o șansă uriașă, dar a stat bine și în defensivă, iar Dunărea nu a avut nicio ocazie importantă. Filmul s-a rupt în minutele de prelungire, când centralul Amorăriței a acordat penalty, iar gazdele au trecut în avantaj. Mai mult, Pahonțu a fost eliminat, aceasta fiind o pierdere importantă pentru jocul de mâine. Rămâne de văzut ce formulă de start va alege Augustin Voinea, pentru că meciul se anunță unul pe viață și pe moarte, mai ales că au existat și câteva înțepături între cele două cluburi pe rețelele de socializare.

Au primă de promovare

Toma Bobeică, oficial al echipei Roberto Ziduri, a spus că echipa pe care o reprezintă merita mai mult în meciul tur și anunță că fotbaliștii luptă pentru o primă de promovare. „A fost greu la Turnu Măgurele, știam ce posibilități au, se vehiculează că au un buget de un milion de euro. Nu joacă bugetul, joacă inima, ambiția, dăruirea, am dovedit din plin acest lucru. La penalty, a fost prima oară un henț al jucătorului de la echipa gazdă, ulterior l-a atins pe mână pe Verdeș. Nu avut nicio ocazie importantă, cea mai mare ocazie de gol a fost cea a lui Neicu. Dacă marcam, nu știu dacă mai pierdeam. Am avut jucători care plângeau după meci, dar suntem foarte mulțumiți de toți, au respectat tot ce le-a zis antrenorul. Avem o primă de obiectiv, finanțatorul a anunțat-o înainte de meci”, a spus Bobeică.

Cosmin Sava