27.09.2021 00:11

Remiză albă în Trivale

Remiză albă în Trivale
Galerie foto

* Chindia a remizat pe terenul celor de la FC Argeș chiar dacă jocul nu a mai fost la fel de bun ca în etapa trecută, iar principalul aspect pozitiv este reprezentat de faptul că echipa lui Săndoi a înregistrat un nou meci fără gol primit

* Corbu a scos un penalty, în urma unui duel cu Tofan, însă Dani Popa a executat slab, iar Croitoru a reținut fără emoții

* FC Argeș a avut o singură ocazie în prima repriză, din lovitură liberă, însă șutul lui Ișfan a trecut pe lângă poarta lui Căbuz. Piteștenii au pus stăpânire pe joc în partea secundă și au avut mai multe ocazii periculoase

* Cele două echipe și-au împărțit reprizele, Chindia a dominat prima parte, iar FC Argeș a dominat mitanul secund. În final, ambele s-au mulțumit cu un punct de fiecare

 

Chindia Târgoviște a abordat cu încredere maximă meciul cu FC Argeș, din cadrul etapei cu numărul 10 a acestui sezon de Liga 1, pentru că venea după trei victorii consecutive, două în campionat și una în Cupa României. Formația târgovișteană a reușit o primă repriză bună, în care a dominat jocul, dar nu a putut să mențină ritmul și în repriza secundă. Chiar și în aceste condiții, Chindia a obținut un punct pe terenul celor de la FC Argeș, chiar dacă jocul nu a mai fost la fel de bun ca în etapa trecută, iar principalul aspect pozitiv este reprezentat de faptul că echipa lui Săndoi a înregistrat un nou meci fără gol primit.

Popa a ratat penalty

Prima repriză a aparținut Chindiei, care a controlat în mare parte jocul și a fost aproape să deschidă scorul. Prima ocazie a venit rapid după începutul jocului, dar Iacob nu a reușit să-l învingă pe Croitoru (5). Kocic a încercat să-l suprindă pe portarul gazdelor cu un șut de la distanță, însă mingea a trecut mult peste poartă (20). Chindia a continuat să atace, iar Corbu a scos un penalty, în urma unui duel cu Tofan, însă Dani Popa a executat slab, iar Croitoru a reținut fără emoții (26).  FC Argeș a avut o singură ocazie în prima repriză, din lovitură liberă, dar șutul lui Ișfan a trecut pe lângă poarta lui Căbuz (42).

FC Argeș, mai bună în repriza secundă

Chindia a început în atac repriza secundă, însă șutul lui Popadiuc a fost reținut de Croitoru (59). După acest moment, FC Argeș a pus stăpânire pe joc și a avut mai multe ocazii periculoase. Meza Colli a șutat puțin pe lângă poartă, din marginea careului (61), Tofan a șutat peste poartă din interiorul careului (68), iar execuția spectaculoasă a lui Ișfan a fost respinsă de Căbuz (70). Din cornerul rezultat, Turda a recentrat pentru Raynov, însă șutul acestuia a fost scos de pe linie de un fundaș al Chindiei (71). Cele două echipe și-au împărțit reprizele, Chindia a dominat prima parte, iar FC Argeș a dominat mitanul secund. În final, ambele s-au mulțumit cu un punct de fiecare.

Caseta tehnică

Stadion: Nicolae Dobrin - Pitești. Cartonașe galbene: Raynov (56), I. Șerban (90) / M. Șerban (22), Iacob (41). Au arbitrat: Adrian Viorel Cojocaru - Mircea Mihail Grigoriu și Florian Alexandru Vișan. Rezervă: George Cătălin Găman.

FC Argeș: F. Croitoru – Tofan, Turda (81 Pițian), Ferreira, Mușat – Meza Colli, Raynov (82 I. Șerban) – Ribeiro (55 Honciu), Ișfan, Dumitrașcu (69 De Jonghe) – Arias (55 Dumitru). Antrenori: Mihai Ianovschi și Andrei Prepeliță.

Chindia: Căbuz – Capușă, Celea, Iacob, C. Dinu – Dulca (65 Suciu), Kocic – Corbu (72 Roumpoulakou), M. Șerban (72 A. Șerban), Popadiuc – Popa. Antrenor: Emil Săndoi.

Cosmin Sava