10.06.2021 00:10

Pucioasa a obținut rezultate bune în Liga a III-a

Pucioasa a obținut rezultate bune în Liga a III-a
Galerie foto

❚ Conducerea echipei dâmbovițene a mutat inteligent pe banca tehnică, iar prin aducerea cuplului Nicu Croitoru&Sică Bârdeș, Pucioasa a crescut foarte mult din punct de vedere sportiv ❚ Nicu Croitoru a ales să dea credit jucătorilor tineri, iar această strategie s-a dovedit una bună, ținând cont de rezultatele obținute, dar și de faptul că Pucioasa a dat un jucător la lotul național de juniori U17, pe Alexandru Petre ❚ Cel mai bun marcator al echipei dâmbovițene a fost Narcis Marina, cu șapte goluri. FC Pucioasa a obținut cea mai importantă victorie din acest sezon chiar în fața rivalei dâmbovițene, Flacăra Moreni, pe care a învins-o cu 3-1 ❚ Pucioasa a avut un retur bun de campionat, a reușit chiar și o serie de patru victorii consecutive, și a încheiat sezonul pe locul 6. Cu șapte victorii, șapte rezultate de egalitate și patru înfrângeri, echipa pregătită de Nicu Croitoru a adunat 28 de puncte și a avut un golaveraj pozitiv, 26-2

 

COSMIN SAVA


Înainte de începutul sezonului 2020- 2021, au existat destule discuții legate de situația echipei FC Pucioasa, care a întâmpinat probleme financiare, lucru care a produs incertitudine în cadrul clubului dâmbovițean. Chiar și în aceste condiții, conducerea echipei dâmbovițene a mutat inteligent pe banca tehnică, iar prin aducerea cuplului Nicu Croitoru&Sică Bârdeș, Pucioasa a crescut foarte mult din punct de vedere sportiv. Cei doi antrenori au avut la dispoziție un lot interesant, care a cuprins atât jucători tineri, de perspectivă, cât și fotbaliști experimentați. Formația din Pucioasa a făcut un sezon bun, mai ales în a doua parte, iar acum fotbaliștii și staff-ul tehnic se bucură de o vacanță meritată. Noul sezon de Liga a III-a va începe la finalul lunii august, astfel că reprezentanții echipei din Pucioasa au destul timp la dispoziție pentru a pregăti următoarea stagiune.

Mai bună decât Flacăra

Pucioasa a avut un retur bun de campionat, a reușit chiar și o serie de patru victorii consecutive, și a încheiat sezonul pe locul 6. Cu șapte victorii, șapte rezultate de egalitate și patru înfrângeri, echipa pregătită de Nicu Croitoru a adunat 28 de puncte și a avut un golaveraj pozitiv, 26-21. Cel mai bun marcator al echipei dâmbovițene a fost Narcis Marina, cu șapte goluri. FC Pucioasa a obținut cea mai importantă victorie din acest sezon chiar în fața rivalei dâmbovițene, Flacăra Moreni, pe care a învins-o cu 3-1. Cea mai drastică înfrângere a venit chiar în ultima etapă, 3-5 cu Unirea Bascov.

Încredere acordată jucătorilor tineri

Echipa dâmbovițeană nu a surprins doar prin rezultatele obținute, ci și prin jucătorii pe care a ales să-i folosească. Nicu Croitoru a ales să dea credit fotbali știlor tineri, iar această strategie s-a dovedit una bună, ținând cont de rezultatele obținute, dar și de faptul că Pucioasa a dat un jucător la lotul național de juniori U17, pe Alexandru Petre. Echipa dâmbovițeană a reușit un sezon bun, iar dacă va avea parte de liniște financiară, Nicu Croitoru ar putea ataca în sezonul următor un loc și mai bun în clasamentul Ligii a III-a.