15.10.2021 00:18

Proiectul noului Stadion Municipal, susținut la Ministerul Dezvoltării!

Proiectul noului Stadion Municipal, susținut la Ministerul Dezvoltării!
Galerie foto

*Noua construcție va avea 400 de locuri și va fi un complex sportiv regional, cu posibilitatea organizării unor evenimente sportive variate, inclusiv altele decât cele fotbalistice

*Valoarea totală a investiției este de aproape 250 milioane lei

 

Încă un pas pentru construirea noului stadion din municipiul Târgoviște! Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan a susținut ieri, în fața Comisiei Tehnico-Economice de la Ministerul Dezvoltării, cauza noului obiectiv  investițional la care forul administrativ județean va avea o contribuție financiară importantă. Noua construcție va avea 400 de locuri și va fi un complex sportiv regional, cu posibilitatea organizării unor evenimente sportive variate, inclusiv altele decât cele fotbalistice.

,,Astăzi (n.n. ieri), am susținut, în fața Comisiei Tehnico-Economice a Ministerului Dezvoltării, proiectul Consiliului Județean Dâmbovița de construire a unui stadion nou în Târgoviște. Capacitatea stadionului, la care administrația județului va contribui cu peste 15.000.000 lei, este de 12.016 locuri. În proiect mai sunt prevăzute peste 400 de locuri de parcare, dar și spații comerciale așa cum există pe toate arenele sportive moderne.

Noua construcție va fi un complex sportiv regional, având în vedere posibilitatea organizării unor multitudini de evenimente sportive, altele decât cele fotbalistice.

Un aspect foarte important pe care l-am expus membrilor comisiei este acela că stadionului va avea și surse de energie alternativă. Valoarea totală a stadionului este de aproape 250.000.000 de lei’’, a precizat președintele CJD, Corneliu Ștefan.

 

Violeta Stanciu