19.05.2022 00:14

Proiectul locuințelor ANL în zona UM Gară

Proiectul locuințelor ANL în zona UM Gară
Galerie foto

*Primarul de la Târgoviște a fost de curând și a vizitat stadiul lucrărilor pentru locuințele ANL și a oferit câteva detalii despre această investiție *Potrivit acestuia, cartierul își va schimba și mai mul înfățișarea în viitorul apropiat

 

În cadrul unei conferințe de presă susținută recent, primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan, a transmis că lucrările pentru locuințele ANL, din zona UM Gară, pe Bulevardul Ferdinand, au ajuns într-un timp destul de scurt într-un stadiu avansat. Potrivit acestuia, cartierul își va schimba și mai mul înfățișarea în viitorul apropiat. După ce vor fi ridicate blocurile pentru locuințele ANL, în zonă vor fi amenajate noi căi de acces și parcări. Primarul de la Târgoviște a fost de curând și a vizitat stadiul lucrărilor pentru locuințele ANL și a oferit câteva detalii despre această investiție.

„La UM Gară, la blocurile ce se realizează pe Bulevardul Ferdinand, lucrările merg bine, am văzut că deja se lucrează la șarpantă la unul din blocuri. Sper ca acolo lucrurile să nu se blocheze, mai ales că întreaga zonă este una care se dezvoltă. Mă refer la Bulevardul Ferdinand, strada Neagoe Basarab, și urmează să deschidă Cartierul Aleea Trandafirilor în această zonă de ANL, cu parcări în plus, căi de acces noi și așa mai departe. Este o zonă în plină dezvoltare”, a declarat primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan.

Zona UM Gară este de nerecunoscut, fiind în apropiere și complexul Dâmbovița Mall.

 

 

Violeta Stanciu