23.04.2024 00:14

Proiectul de asfaltare pentru reabilitarea infrastructurii rutiere

Proiectul de asfaltare pentru reabilitarea infrastructurii rutiere
Galerie foto

Primăria comunei Runcu a anunțat un nou proiect major privind asfaltarea a aproximativ trei kilometri de drumuri, ca parte a eforturilor de îmbunătățire a infrastructurii rutiere din localitate. Primarul Gheorghe Brebeanu a subliniat că acest demers constituie una dintre prioritățile administrației locale pentru anul 2024.

„Infrastructura rutieră este importantă pentru noi și pentru orice comunitate care vizează evoluția. Avem acum doar trei kilometri de drumuri neasfaltate în comună, dar aceștia vor fi reabilitați în viitorul apropiat. Runcu va deveni una dintre puținele localități din județul Dâmbovița care va avea  toate străzile asfaltate", a declarat primarul Gheorghe Brebeanu.

Îmbunătățirea infrastructurii rutiere vine în contextul unui interes crescând pentru turismul din comuna Runcu. Proiectul de asfaltare este văzut ca un pas esențial pentru susținerea dezvoltării sectorului turistic, atrăgând atenția investitorilor și facilitând investițiile în pensiuni și parcuri de recreere în comună.

„Este esențial să avem infrastructură solidă pentru a susține sectorul turistic. Asfaltarea celor trei kilometri de drumuri va fi un pas important pentru noi. Investițiile private în turism sunt în creștere, iar noi dorim să oferim condiții optime pentru aceste investiții. Este o prioritate pentru noi să dezvoltăm comuna în acest sens", a adăugat primarul Gheorghe Brebeanu.

Această inițiativă nu numai că va îmbunătăți calitatea vieții locuitorilor din Runcu, dar va consolida și economia locală prin atragerea unui număr crescut de turiști și investitori. Reabilitarea infrastructurii rutiere este văzută ca o oportunitate pentru dezvoltarea durabilă și prosperitatea comunității în viitor.

Ștefan Khalil