29.12.2021 00:13

PRO România... în derivă!

PRO România... în derivă!
Galerie foto

*„La nivel central lucrurile au fost lăsate într-o situație, așa, care nu a făcut aproape nimic ca să putem să construim pentru viitor”

 

Violeta Stanciu


Ce se va întâmpla cu PRO România, și implicit cu PRO România Dâmbovița, în anii următori? Este întrebarea la care încearcă să găsească un răspuns până și președintele PRO România Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, care este îngrijorat de ceea ce se întâmplă la nivel național cu această formațiune politică.

În cadrul conferinței de presă susținute recent la PRO România Dâmbovița, ultima din 2021, Adrian Țuțuianu a dat de înțeles că, anul viitor, se va ocupa mai mult de avocatură decât de partid dacă nu va exista o direcție clară de la nivel național în ceea ce privește soarta PRO România.  

,,A fost un dificil pentru PRO România, un partid politic care a ieșit din prima ligă, a intrat în Liga a 2-a, ca să spun așa. Am început totuși să facem alegeri în organizațiile locale, nu am finalizat acest proces, este foarte dificil ca partid politic mic, care nu are prea multe posibilități de exprimare, să construiești organizații care să stea în picioare... pentru anul 2024. Vom continua probabil în anul 2022 și spun probabil pentru că doar cu efortul meu, la Dâmbovița, și al colegilor mei și cu efortul altor câțiva în țară... nu vom putea să construim un partid. Este o temă care mă preocupă și lucrul acesta va trebui să-l lămurim în cadrul structurilor naționale de conducere. Vă spun foarte sincer, și nu am niciun motiv să nu spun, că la nivel central lucrurile au fost lăsate într-o situație, așa, care nu a făcut aproape nimic ca să putem să construim pentru viitor”, a declarat președintele PRO România Dâmbovița, Adrian Țuțuianu la ultima conferință de presă din anul 2021.