09.08.2022 00:12

Polițiștii dâmbovițeni sunt 24 din 24 de ore la datorie

Polițiștii dâmbovițeni sunt 24 din 24 de ore la datorie
Galerie foto

În perioada 6-7 august a.c., peste 300 de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au fost la datorie pentru ca cetățenii să se bucure de un sfârșit de săptămână în siguranță.

Astfel, polițiști dâmbovițeni au intervenit în sprijinul comunității și pentru gestionarea evenimentelor sesizate prin Sistemul Unic pentru Apeluri de Urgență. În această perioadă, au fost efectuate 55 de intervenții la evenimente, dintre acestea 30 fiind semnalate prin SNUAU 112.

Au fost organizate 25 de acțiuni punctuale, iar, pentru neregulile descoperite, polițiștii au aplicat 459 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 121.410 de lei. De asemenea, polițiștii de la rutieră au acționat pe tronsoanele de drum intens circulate, în scopul prevenirii accidentelor și ambuteiajelor rutiere, fluidizării circulației, combaterii vitezei excesive și consumului de substanțe interzise sau alcool.

Pentru nerespectarea regulilor de circulație pe drumurile publice, pe parcursul weekend-ului, ca măsură complementară, polițiștii au reținut 13 permise de conducere și au retras 6 certificate de înmatriculare.