30.03.2023 00:12

Perioadă aglomerată pentru CSȘ Târgoviște

Perioadă aglomerată pentru CSȘ Târgoviște
Galerie foto

* Clubul târgoviștean a avut reprezentanți și la Turneul Internațional de Lupte, desfășurat în Germania.

 

La finalul săptămânii trecute a avut loc Campionatul Național de Aruncări Lungi, competiție la care au luat startul și elevii pregătiți de Mihai Prodan și Cornel Pătrășcan, legitimați la CSȘ Târgoviște. Beatrice Constantin s-a clasat pe locul secund la suliță-U18, în timp ce Raisa Pătrășcan a obținut locul 2 la disc-C1 și locul 4 la suliță-C1. Denis Băluță s-a clasat pe locul 4 la suliță-C1, iar Ana Maria Varga a câștigat medalia de aur la suliță-C2 și pe ultima treaptă a podiumului la disc-C2. Larisa Răduță s-a clasat pe locul 7 la disc-C2 și pe locul 9 la suliță-C2.

Scoruri impresionante la fotbal

La fotbal, în Campionatul Județean U15, echipa pregătită de Cosmin Toboșaru a pierdut cu GȘA Nucet, 0-1. Un eșec s-a înregistrat și în Campionatul Național U17, 1-2 cu AFC Unirea Constanța, golul târgoviștenilor fiind reușit de Gagiu. La U19, cu Nicu Croitoru pe banca tehnică, s-a înregistrat un eșec dureros, 3-8 cu AFC Unirea Constanța, reușitele CSȘ-ului fiind semnate de Preoteasa, Sârbu și Bucureșteanu. În schimb, la fotbal feminin, în Campionatul Național U17, s-a obținut o victorie clară, 10-1 cu Atletic Drăgășani, în urma golurilor reușite de E. Neacșu (6), Nedelcu (2), M. Neacșu și Ungureanu. Cel mai clar succes al unei formații din cadrul CSȘ Târgoviște a venit la U13, acolo unde formația pregătită de Eduard Prisăcaru a învins Olimpia Picior de Munte cu 27-0.

Victorii la handbal

În Campionatul Național al Juniorilor 2 la handbal masculin, CSȘ Târgoviște a câștigat cu 43-37 în fața celor de la CSȘ Galați, după ce a condus la pauză cu 22-20. S-au disputat meciuri și din cadrul Turneului Euroregiune la Junioare 4, acolo unde CSȘ Târgoviște a obținut victorii cu CS Activ Ploiești (21-14), ACS Fundulea (24-16) și CS Ialomița (24-17), dar a pierdut cu Viitorul Piteșt i(22-24). Echipa s-a calificat la Turneul Semifinal, de la începutul lunii mai.

Multe medalii la lupte

În Campionatul Național de Judo, Dan Matei a fost eliminat în turul 2 la categoria 81 de kilograme, în timp ce Patricia Bucur s-a clasat pe locul 7 la categoria 63 de kilograme. La lupte, în cadrul Campionatului Național Școlar U17, s-au obținut trei medalii de aur. Alexandra Girescu a câștigat la categoria 40 de kilograme, Roberta Leancă la 46 de kilograme și Raluca Pop la 61 de kilograme. S-au obținut și trei clasări pe locul 3, prin Larisa Bucur la categoria 57 de kilograme, Cristian Scripcaru la 60 de kilograme și Robert Stănică la 60 de kilograme. Cea mai slabă clasare a fost a lui Saida Calotă, locul 5 la categoria 57 de kilograme. CSȘ Târgoviște a avut reprezentanți și la Turneul Internațional de Lupte, desfășurat în Germania. Nicolae Sofronovici s-a clasat pe primul loc la categoria 38 de kilograme, în timp ce Sofia Maria Filip s-a clasat pe locul secund la categoria 23 de kilograme.

 

 

Cosmin Sava