23.04.2024 00:17

Performanță dâmbovițeană la Olimpiada Națională de Română

Performanță dâmbovițeană la Olimpiada Națională de Română
Galerie foto

Elevii din Dâmbovița s-au remarcat în cadrul Olimpiadei Naționale de Limba și Literatura Română pentru ciclul gimnazial, desfășurată în perioada 17-21 aprilie 2024, în municipiul Slatina, județul Olt. Competiția a adunat peste 300 de elevi din toată țara, oferindu-le oportunitatea de a-și demonstra competențele la proba scrisă și cea orală.

Lotul olimpic al județului Dâmbovița a fost reprezentat de șase eleve talentate și pasionate de literatură, provenind de la diverse unități de învățământ din Târgoviște și Pucioasa. Acestea au reprezentat cu succes județul Dâmbovița, obținând premii importante.

Eleva de la Școala Gimnazială „Matei Basarab” Târgoviște, din clasa a VIII-a, a obținut premiul al II-lea, reușind să impresioneze juriul cu cunoștințele și abilitățile sale literare. De asemenea, două eleve din clasa a VI-a, una de la Colegiul Național „Ienăchiță Văcărescu” Târgoviște și cealaltă de la Școala Gimnazială „I. Alexandru Brătescu Voinești” Târgoviște, au primit mențiuni pentru performanțele lor remarcabile.

 

 

Ștefan Khalil