20.06.2022 00:11

Multe lucruri de pus la punct

Multe lucruri de pus la punct
Galerie foto

Chindia s-a reunit la începutul săptămânii trecute, iar antrenorul Adrian Mihalcea încearcă să pregătească cât mai bine echipa pentru startul noului sezon. Formația târgovișteană s-a despărțit de un număr mare de jucători, dar la capitolul pierderi îi putem trece doar pe Iacob, Florea, Martac și Corbu. Dacă primii doi au primit oferte mai avantajoase decât la Târgoviște și au ales să plece, cred că se putea face mai mult în cazul lui Martac și Corbu, iar aceștia meritau să continue la Chindia.

În schimb, consider că celelalte plecări nu impactează în mod negativ echipa condusă de Mihalcea. La capitolul sosiri, cu excepția revenirilor lui Dumitrașcu și Neguț, singura mutare pe care o consider inspirată în acest moment este cea a lui Deian Boldor. Nemulțumiți de parcursul din finalul sezonului trecut, suporterii dâmbovițeni au devenit mai critici. Aceștia fac referire la președintele Marcel Ghergu, pe care îl consideră unul dintre vinovați pentru parcursul slab din sezonul trecut, dar nu îl privesc cu ochi buni nici pe Mihalcea, un antrenor care nu a obținut vreun rezultat notabil până în acest moment.

De asemenea, suporterii Chindiei și-au pierdut răbdarea și în privința lucrărilor de la stadionul „Eugen Popescu”, care nu se mai termină, deși au început imediat după promovarea formației târgoviștene în prima ligă. Sunt multe lucruri de pus la punct, iar suporterii nu mai au răbdare să ascultă vorbe frumoase, fără să vadă fapte. Noul sezon va începe în mai puțin de o lună de zile, iar reprezentanții clubului târgoviștean trebuie să se organizeze cât mai eficient, atât din punct de vedere sportiv, cât și organizatoric, pentru a începe bine campionatul.

Va fi o stagiune dificilă, poate mai grea decât precedenta, iar Chindia va avea parte de multe lupte tari, pentru a evita retrogradarea. Mihalcea a vorbit despre obiective îndrăznețe, dar cred că target-ul trebuie să fie evitarea retrogradării. Formația târgovișteană nu dispune de un buget generos, nu are nici măcar o casă proprie și este greu să ne gândim la o clasare importantă.

 

 

Cosmin Sava