26.05.2022 00:10

Mihai Toma, în topul național la tenis de masă

Mihai Toma, în topul național la tenis de masă
Galerie foto

* Sala Sporturilor a găzduit faza națională la tenis de masă a ONSȘ, la care au fost prezenți 44 de băieți și 37 de fete, campionii din fiecare județ sau sector al municipiului București

 

Expertiza lui Robert Harabagiu, fost arbitru internațional de handbal, se face simțită în activitatea sportului școlar dâmbovițean. Numit inspector de specialitate Educație fizică și sport în cadrul Inspectoratului Școlar Județean, profesorul Harabagiu a făcut mult mai vizibile anumite acțiuni, în special la nivelul Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar.

Asta și pentru că a găsit rapid cheia colaborării cu profesori pasionați din sistem, cum este și Claudiu Mănoiu, cadru didactic la Liceul Teoretic Ion Heliade Rădulescu din Târgoviște, un pasionat al tenisului de masă. Parteneriatul lor, susținut și de inspector școlar general, Ileana Nicolaescu, a produs un eveniment realmente superb și excelent organizat, desfășurat weekend-ul trecut la Târgoviște.

Claudiu Mănoiu, un profesor dedicat tenisului de masă

Sala Sporturilor a găzduit faza națională la tenis de masă a ONSȘ, la care au fost prezenți 44 de băieți și 37 de fete, campionii din fiecare județ sau sector al municipiului București, printre ei și jucători legitimați. Județul Dâmbovița a fost reprezentat de Mihai Badea (CT I.H. Rădulescu Târgoviște) și de Aniela Toma (Colegiul Național Ienăchiță Văcărescu Târgoviște). Mihai Badea (16 ani) a fost surpriza turneului, reușind să ajungă în Top 8 la nivel național. 

„Am făcut eforturi considerabile pentru organizarea acestui mega turneu, iar susținerea a venit din partea Inspectoratului Școlar Județean Dâmbovița. E mare păcat că acest tip de evenimente nu este mediatizat, pentru copii ar însemna foarte mult și chiar pentru dezvoltarea sportului școlar”, ne-a mărturisit președintele comisiei de organizarea a turneului, Claudiu Mănoiu, ajutat de colegii profesori Cristina Iorga, Ion Baicu, Marius Stoica, Ion Lungu și Valentin Popescu.

 

 

Costin Mihai