27.03.2023 00:10

Meci nebun la Bradu

Meci nebun la Bradu
Galerie foto

* Flacăra a dat lovitura prin Drăgan, în minutul 90, care a punctat cu o lovitură de cap, pe o recentrare a lui Gabi Negrea

COSMIN SAVA


 

Ultima partidă din sezonul regulat a celor de la Flacăra Moreni a fost o adevărată nebunie. Condusă cu 2-0 la pauză, echipa lui Paraschiv și-a revenit miraculos și a obținut o victorie de aur, care a calificat-o în premieră în play-off. Flacăra încheie sezonul regulat cu 23 de puncte și ocupă locul 3 în Seria C4, urmând a se înfrunta în play-off cu CS Tunari, SC Popești-Leordeni și Real Bradu.

Dezastru în prima repriză

Prima repriză a început cu formația gazdă în atac, dar Voinescu (8) și Mormolea (17) nu au reușit să deschidă scorul. A făcut-o însă Pirciu, cu o execuție frumoasă, din marginea careului, și a adus echipa din Bradu în avantaj (22). Matei a comis un henț, iar Pirciu a reușit „dubla”, din lovitura de pedeapsă rezultată (34). Gazdele ar fi putut să mai marcheze, au avut și alte ocazii, cea mai importantă fiind a lui Mormolea, care a lovit transversala, din lovitură liberă (32). Flacăra a fost periculoasă prin Neacșu (30), Zaharia (39) și Niculăescu (45+1), însă nu a reușit să puncteze.

Repriză perfectă pentru morenari

Zaharia a dat startul revenirii pentru Flacăra, reușind să reducă din diferență, cu un șut superb, din marginea careului (51). Morenarii au continuat să atace, iar Niculăescu a scos un penalty, în urma unui duel cu Mitrache, transformat fără emoții de Cernea (68). Flacăra a dat lovitura prin Drăgan, care a punctat cu o lovitură de cap, pe o recentrare a lui Gabi Negrea (90). Până la golul izbăvitor, morenarii au avut mai multe ocazii, prin Zaharia (71), Negrea (72), Vîrtej (78) și Iliescu (82).

Caseta tehnică

Stadion: Central - Bradu. Spectatori: 120. Au marcat: Pirciu (22, 34-penalty) / Zaharia (51), Cernea (68- penalty), Drăgan (90). Cartonașe galbene: Cernea (31), Paraschiv (37), Zaharia (63), Vîrtej (75). Cartonaș roșu: Mitrache (67). Au arbitrat: Adrian Diaconu (București), Mircea Rusu (Bertea) și Mihai Bălțatu (Buftea). Observatori FRF: Vasila Jarca (București), Alexandru Mușoiu (București).

Bradu: Bunea - Mitrache, Oprescu, Păun, Constantin - Găleșeanu, Dima -  Pirciu (68 Govlej), Zamfirescu, Mormolea (62 Duminică) - Voinescu. Antrenor: Alin Popescu.

Flacăra: Ștefan - Niță, Matei, Cernea, Băltăreț -  Negrea, Neacșu (56 Iliescu), Vîrtej – Zaharia (78 Oancea), Niculăescu, Drăgan. Antrenor: Gabriel Paraschiv.