01.06.2023 00:16

Maratonul tradițiilor dâmbovițene

Maratonul tradițiilor dâmbovițene
Galerie foto

Ștefan Khalil


Din cauza ploii de ieri dimineață, organizatorii au mutat manifestările pentru evenimentul „Maratonul tradițiilor dâmbovițene”, la Muzeul de Istorie și nu s-a mai ținut în aer liber, la Curtea Domnească, așa cum a fost anunțat inițial. Acesta a fost și primul eveniment din cadrul Zilelor Județului Dâmbovița.

Totuși, publicul s-a bucurat să urmărească un adevărat spectacol oferit de copiii îmbrăcați în costume populare, care au cântat și au dansat pe muzică tradițională românească. „Maratonul tradițiilor dâmbovițene” este un eveniment cu dansuri și cântece populare românești, care face parte din manifestările Zilelor Județului Dâmbovița.

„Să spunem că afară nu este doar ploaie, este bogăție, bogăție pentru județul Dâmbovița și cred că nu puteam să deschidem Zilele Județului Dâmbovița decât cu viitorul județului nostru, vedem bine câți copii frumoși avem aici și care vor reprezenta județul nostru în viitor. Deschidem oficial Zilele Județului Dâmbovița, a doua ediție a acestor evenimente importante. Anul trecut a fost prima ediție. Vreau să le mulțumesc tuturor copiilor care sunt astăzi alături de noi, vreau să le mulțumesc profesorilor și nu în ultimul rând, părinților acestora”, a transmis președintele CJD, Corneliu Ștefan.