25.05.2022 00:09

Manolache și Leață au jucat în FCSB - CFR Cluj

Manolache și Leață au jucat în FCSB - CFR Cluj
Galerie foto

* Luca Manolache este un mijlocaș în vârstă de 17 ani, care a început fotbalul la Kinder Târgoviște, în timp ce George Leață are tot 17 ani, este tot mijlocaș, dar  a debutat la Progresul Găești

 

În ultima etapă din play-off s-a disputat meciul dintre cele mai puternice două formații din fotbalul românesc la momentul actual, FCSB și CFR Cluj. Partida s-a jucat la Buzău, iar echipa pregătită de Toni Petrea s-a impus cu 3-1, rezultat care nu a contat prea mult, pentru că formația clujeană era campioană înainte de ultima rundă. Dâmbovițenii au urmărit cu interes această partidă, pentru că patru jucători din județul nostru au evoluat în partida disputată duminică. FCSB a încheiat campionatul pe locul secund, cu 56 de puncte, iar CFR a câștigat competiția internă, clasându-se pe primul loc, cu 57 de puncte.

Debut pentru doi fotbaliști 

Octavian Popescu a jucat titular și a reușit să înscrie golul de 1-0 pentru FCSB, în minutul 30. Alături de el a evoluat și Florin Tănase. Luca Manolache a debutat la FCSB în minutul 90+1, iar George Leață a intrat pe teren, pentru CFR Cluj, în minutul 90+3. Manolache l-a înlocuit chiar pe Octavian Popescu, în timp ce Leață a intrat în locul lui Petrila.

Chiar dacă nu au prins prea multe minute pe teren, momentul debutului este unul extrem de important pentru cei doi fotbaliști, mai ales că a avut loc chiar la un derby, FCSB-CFR Cluj fiind duelul cel mai important din fotbalul românesc în ultimii ani. Luca Manolache este un mijlocaș în vârstă de 17 ani, care a început fotbalul la Kinder Târgoviște, în timp ce George Leață are tot 17 ani, este tot mijlocaș, dar  a debutat la Progresul Găești.

Pe banca de rezerve a celor de la FCSB s-a aflat și Andrei Vlad, însă dâmbovițeanul a pierdut de ceva timp locul de titular în poarta echipei pregătite de Petrea. De menționat și faptul că în lotul celor de la CFR Cluj s-a aflat în partea secundă a sezonului 2021/2022 și Cristi Neguț, fotbalist care nu va continua însă alături de echipa campioană și în stagiunea următoare.

 

 

Cosmin Sava