08.06.2021 00:18

"Mai sunt 3 săptămâni până la marea victorie din Braniștea"


Galerie foto

❚ „Va trebui să ne aliniem și cu Braniștea la ceea ce se întâmplă în Titu. Îi dorim succes, suntem alături de el, pe 28 va trebui să-l însoțim la primărie”, a declarat președintele PSD Dâmbovița, senatorul Virgil Guran

 

VIOLETA STANCIU


Mihai Vișinescu este candidatul PNL pentru Primăria Braniștea! La depunerea candidaturii, care a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute, respectiv sâmbătă, 5 iunie 2021, acesta a fost însoțit de senatorul Virgil Guran, președintele PNL Dâmbovița, de prefectul județului, Aurelian Popa, de subprefectul Ana- Maria Zamfir, de primarul comunei Dărmănești, Valentin Mihalache, de echipa PNL. Mihai Vișinescu este încrezător în victoria sa și spune că, pe 27 iunie, comuna Braniștea va avea un nou început. „Astăzi (n.n. sâmbătă, 5 iunie 2021) a fost o zi importantă pentru mine! Mi-am depus candidatura pentru funcția de primar al comunei Braniștea, susținut de foarte mulți oameni de calitate pe care îi apreciez enorm. Mulțumiri deosebite domnului senator Virgil Guran, domnului primar Traian Niculae, domnului prefect Aurelian Popa, domnilor deputați ai Partidului Național Liberal, domnilor primari PNL, colegilor din organizația PNL și, nu în ultimul rând, tuturor cetățenilor comunei Braniștea care îmi sunt alături. Apoi am mers în mijlocul locuitorilor din Braniștea, alături de domnul primar al orașului Titu, Traian Niculae, un om pe care îl stimez în mod deosebit și un primar de succes care nu mai are nevoie de nicio prezentare! Cu sprijinul dumnealui, al domnului senator Virgil Guran și al dumneavoastră, Braniștea poate urma modelul de dezvoltare al orașului Titu! Mai sunt 3 săptămâni până la marea victorie, o victorie a tuturor locuitorilor din Braniștea, Dâmbovicioara și Săvești.Pe 27 iunie începem un nou capitol pentru Braniștea!”, a declarat Mihai Vișinescu.

,,Sunt convins că de data aceasta vom schimba culoarea politică în Braniștea”

,,Un eveniment important pentru noi este depunerea candidaturii colegului nostru Mihai Vișinescu, viitorul primar al Braniștei. Are lângă el o echipă puternică și sunt convins că de data aceasta vom schimba culoarea politică în Braniștea și că vom începe niște proiecte hotărâte, cu sprijin de la Guvern, cu sprijin de la Parlament pentru colegul nostru. Este un tânăr care a reușit în viață singur, fără ajutorul statului, fără alte intervenții și sunt convins că o să știe să managerizeze foarte bine o localitate care din păcate nu sa dezvoltat cu toate că se află lângă Titu, unde avem un primar care realizează lucruri deosebite. Așa că va trebui să ne aliniem și cu Braniștea la ceea ce se întâmplă în Titu. Îi dorim succes, suntem alături de el, pe 28 va trebui să-l însoțim la primărie”, a declarat președintele PSD Dâmbovița, senatorul Virgil Guran.