23.06.2022 00:11

Lupta continuă

Lupta continuă
Galerie foto

Am urmărit cu mare interes manșa tur a barajului pentru promovare în Liga a 3-a, dintre Roberto Ziduri și Dunărea Turris Turnu Măgurele. Au existat voci care anunțau că formația pregătită de Augustin Voinea nu își dorește promovarea în eșalonul de bronz al fotbalului românesc și că echipa din Teleorman va avea viață ușoară.

Nu a fost deloc așa, Roberto Ziduri a arătat foarte bine, s-a apărat precis și a avut și șanse de a puncta, însă a pierdut în prelungirile partidei, în urma unui penalty parcă prea ușor acordat de centralul Amorăriței, care a continuat spectacolul și l-a eliminat și pe Pahonțu, aceasta fiind o pierdere importantă pentru Ziduri în meciul retur.

Puțini erau cei care se așteptau la o astfel de prestație din partea celor de la Roberto Ziduri. Deși echipa din Turnu Măgurele face antrenamente zilnic, iar jucătorii au salarii frumoase pentru acest nivel, diferențele nu s-a văzut pe teren, acolo unde elevii lui Gusti Voinea au dat tot ce au avut mai bun pentru a obține un rezultat pozitiv. Este frustrant modul în care a venit înfrângerea, când mai erau câteva minute de joc, însă acest lucru trebuie să-i ambiționeze pe fotbaliștii de la Roberto Ziduri, iar aceștia să se revanșeze sâmbătă, la Odobești.

S-a vorbit atât de mult de superioritatea echipei lui Costin Lazăr, de faptul că aceștia vor da de pământ cu formața din Ziduri, iar acest lucru nu a făcut decât să îi motiveze pe jucătorii de la Roberto, care au dovedit că pe teren nu joacă sacii de bani. Lupta continuă sâmbătă, la Odobești, și sunt convins că microbiștii dâmbovițeni vor fi alături de campioana județului în cea mai importantă dispută din acest sezon.

Roberto Ziduri a demonstrat că se poate lua la trântă cu Dunărea Turris Turnu Măgurele, iar la finalul acestei săptămâni trebuie să o doboare și să promoveze în Liga a 3-a. Județul nostru merită încă o echipă la nivel superior, iar campioana din Ziduri a arătat că poate face acest pas. Jucătorii lui Voinea au nevoie de cât mai mulți oameni alături sâmbătă, pentru că acest lucru ar putea fi decisiv în stabilirea echipei care va promova. Multă baftă!

 

 

Cosmin Sava