16.05.2024 00:08

LPS Cluj câștigă titlul național la ONSȘ U16

LPS Cluj câștigă titlul național la ONSȘ U16
Galerie foto

 

Elevii de la LPS Cluj Napoca nu vor uita niciodată că au devenit campionii
României la fotbal, în cadrul Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar,
categoria de vârstă U16, chiar la Complexul Turistic de Natație Târgoviște.
Clujenii s-au impus în finala cu LPS Botoșani (2-0), cucerind medaliile de
aur. Medaliile de bronz au fost obținute de elevii Colegiului Național
Alexandru Odobescu Pitești, învingători în finala mică, 3-2 cu LPS Arad

 

Elevii de la LPS Cluj Napoca nu vor uita niciodată că au devenit campioniiRomâniei la fotbal, în cadrul Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar,categoria de vârstă U16, chiar la Complexul Turistic de Natație Târgoviște.Clujenii s-au impus în finala cu LPS Botoșani (2-0), cucerind medaliile deaur.

Medaliile de bronz au fost obținute de elevii Colegiului NaționalAlexandru Odobescu Pitești, învingători în finala mică, 3-2 cu LPS Arad Elevii de la LPS Cluj Napoca nu vor uita niciodată că au devenit campionii României la fotbal, în cadrul Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar, categoria de vârstă U16, chiar la Complexul Turistic de Natație Târgoviște.

Clujenii s-au impus în finala cu LPS Botoșani (2-0), cucerind medaliile de aur. Medaliile de bronz au fost obținute de elevii Colegiului Național Alexandru Odobescu Pitești, învingători în finala mică, 3-2 cu LPS Arad.

 

 

Alexandru Odobescu Pitești, învingători în finala mică, 3-2 cu LPS AradElevii de la LPS Cluj Napoca nu vor uita niciodată că au devenit campioniiRomâniei la fotbal, în cadrul Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar,categoria de vârstă U16, chiar la Complexul Turistic de Natație Târgoviște.Clujenii s-au impus în finala cu LPS Botoșani (2-0), cucerind medaliile deaur. Medaliile de bronz au fost obținute de elevii Colegiului NaționalAlexandru Odobescu Pitești, învingători în finala mică, 3-2 cu LPS Arad Elevii de la LPS Cluj Napoca nu vor uita niciodată că au devenit campionii României la fotbal, în cadrul Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar, categoria de vârstă U16, chiar la Complexul Turistic de Natație Târgoviște. Clujenii s-au impus în finala cu LPS Botoșani (2-0), cucerind medaliile de aur. Medaliile de bronz au fost obținute de elevii Colegiului Național Alexandru Odobescu Pitești, învingători în finala mică, 3-2 cu LPS Arad

C.M.