16.09.2021 00:08

Jucătorii Chindiei, vizitați de fani speciali

Jucătorii Chindiei, vizitați de fani speciali
Galerie foto

* Adolescenții din cadrul Complexului de Servicii Sociale Târgoviște „Floare de Colț” și de la Complexul de Servicii Sociale Târgoviște „Casa Soarelui au fost oaspeții Chindiei la antrenamentul de la Aninoasa

 

Adolescenții din cadrul Complexului de Servicii Sociale Târgoviște „Floare de Colț” și de la Complexul de Servicii Sociale Târgoviște „Casa Soarelui”, aflate în subordinea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Dâmbovița, au fost oaspeții Chindiei la antrenamentul de la Aninoasa. Tinerii au discutat despre ceea ce înseamnă sportul de echipă, despre conduita unui sportiv și au aflat de la fotbaliștii și antrenorii echipei târgoviștene, cât de grele au fost începuturile lor în domeniul sportive, și câtă muncă au depus pentru a ajunge să facă performanță.

Altfel, Chindia a pus în vânzare biletele pentru meciul cu Farul Constanța, programat sâmbătă, de la ora 14.30, pe stadionul „Ilie Oană” din Ploiești, contând pentru etapa a 9-a a Ligii 1. Prețul unui bilet la Tribuna 0 este 30 de lei, la Tribuna 1 este 20 de lei, iar la Tribuna 2, 15 lei. Biletele pot fi achiziționate atât de la sediul clubului, aflat pe Calea Domnească, nr. 216, dar și din mediul online (www.myticket.ro).

 

C.M.