24.11.2021 00:13

ISU Dâmbovița vrea soldați!

 ISU Dâmbovița vrea soldați!
Galerie foto

Începând cu 22 noiembrie a.c. Inspectoratul pentru Situații de Urgență ,,Basarab I” al județului Dâmbovița a demarat concursul pentru ocuparea a 54 de posturi vacante de soldat profesionist (servant).

Candidații vor avea de susținut două probe eliminatorii și evaluarea performanțelor fizice. Probele eliminatorii constau în „Urcarea pe scară” și „Deplasarea în subsol întunecat” și sunt aplicate pentru verificarea existenței fobiilor incompatibile cu sarcinile, îndatoririle și responsabilităților posturilor scoase la concurs. Evaluarea performanțelor fizice a candidaților constă în parcurgerea traseului practic-aplicativ.

La fiecare dintre probele menționate candidații susțin o singură încercare. Candidatul care nu promovează o probă este declarat „RESPINS” și nu mai continuă susținerea celorlalte probe. Nu se admit contestații, repetări sau reverificări.

La concursul organizat pentru ocuparea posturilor vacante de soldați profesioniști (servanți) pot participa numai candidații care îndeplinesc condițiile legale, criteriile specifice de recrutare, condițiile de ocupare prevăzute în fișa postului, precum și condițiile prevăzute în anunț, respectiv cei ale căror dosare de recrutare sunt complete, corect întocmite și depuse în termenul prevăzut în prezentul anunț.

 

Compartiment Informare și Relații Publice