16.10.2015 00:10

"Istoria fotbalul târgoviștean", o enciclopedie în domeniu


Galerie foto

❚ Printre invitați s-au numărat reprezentanți ai autorităților locale, dar și mulți dintre cei care au apărut în carte, foști și actuali fotbaliști, antrenori și conducători ai clubului târgoviștean ❚ Evenimentul de ieri a reprezentat și un bun prilej de a revedea mulți dintre foștii mari jucători ai fotbalului târgoviștean, fie că au evoluat pentru Metalul, CS sau Chindia Târgoviște. Au fost momente emoționante, în care s-au rostit cuvinte de suflet și s-au depănat amintiri prețioase

COSTIN MIHAI


Lansarea cărții publicată sub semnăturile lui Alexandru și Gabriel Boriga a strâns ieri o audiență record în sala de conferințe a Bibliotecii Județene „Ion Heliade Rădulescu”, după cum a transmis directorul instituției, Agnes Erich. Peste 100 de persoane au ținut să onoreze evenimentul, „Istoria fotbalului târgoviștean” atrăgând un interes enorm în mediile sportive locale. Printre invitați s-au numărat reprezentanți ai autorităților locale, dar și mulți dintre cei care au apărut în carte, foști și actuali fotbali ști, antrenori și conducători ai clubului târgoviștean. În afara autorilor, au mai ținut discursuri Adrian Țuțuianu (președintele Consiliului Județean Dâmbovița), Cristian Stan (primarul interimar al municipiului Târgoviște), Ion Crăciunescu (fost arbitru internațional), Ciprian Prisăcaru (director al Clubului Sportiv Târgoviște), Constantin Aldea (jurnalist sportiv) și George Coandă (istoric, prozator, poet și critic literar).

Revedere cu legendele fotbalului târgoviștean

Evenimentul de ieri a reprezentat și un bun prilej de a-i revedea pe mulți din foștii mari jucători ai fotbalului târgoviștean, fie că au evoluat pentru Metalul, CS sau Chindia Târgoviște. Au fost momente emoționante, în care s-au rostit cuvinte de suflet și s-au depănat amintiri prețioase. Alexandru Boriga a transmis că lucrează la o nouă carte, în care va cuprinde și istoria altor sporturi practicate de-a lungul anilor la Târgoviște. Alexandru și Gabriel Boriga au semnat la final autografe pentru cei care au achiziționat cartea, prețul acesteia fiind de 50 lei.