26.02.2024 00:14

Investițiile în infrastructura rutieră din comuna Raciu se reiau

Investițiile în infrastructura rutieră din comuna Raciu se reiau
Galerie foto

Comuna Raciu este în centrul unui nou val de investiții menite să îmbunătățească infrastructura rutieră locală. Conducerea Primăriei a anunțat  că lucrările la obiectivul „Modernizare drumuri locale în comuna Raciu" au fost reluate începând cu data de 12 februarie 2024.

Străzile care vor beneficia de asfaltare în cadrul acestui proiect sunt: DV Vaci Siliștea (397 metri), DV Vaci Coborâș (680 metri) și DS Vintilești (202 metri). Aceste investiții vor contribui  la îmbunătățirea accesului și mobilității în comună, asigurând condiții mai bune de circulație pentru locuitori.

În plus, primarul Vasile Grădinaru a subliniat angajamentul său pentru extinderea infrastructurii rutiere din comună, evidențiind planurile de asfaltare pentru aproximativ șase-șapte străzi suplimentare. „Vom finaliza asfaltarea tuturor sectoarelor de drum din localitatea noastră, asigurând astfel un confort sporit pentru comunitatea noastră”, a declarat primarul.

Aceste inițiative nu numai că vor îmbunătăți accesul și mobilitatea locuitorilor din comună, dar vor contribui și la creșterea calității vieții în zonă, facilitând transportul și promovând dezvoltarea economică locală.

 

 

 

 

Ștefan Khalil