04.05.2023 00:16

Investițiile de la Terenul de Golf, mană cerească și pentru bugetul local!

Investițiile de la Terenul de Golf, mană cerească și pentru bugetul local!
Galerie foto

*„Numai pe autorizația de construire, în prima fază, am luat 5 miliarde de lei vechi” *„Urmează să încasăm și alte venituri la bugetul local, respectiv impozitul pe clădiri, atunci când vor fi gata, impozitul pe teren, pe salarii”

 

Terenul de golf și investițiile adiacente de la Niculești, care se află în momentul de față în diferite faze de execuție, reprezintă o adevărată mană cerească pentru această unitate administrativ teritorială, pentru că veniturile care ajung la bugetul local, din autorizații, impozite și taxe locale, nu sunt de deloc de neglijat. Numai pe autorizația de construire, în prima fază, autoritatea locală a încasat 5 miliarde de lei vechi, după cum a declarat primarul localității, Dorinel Soare.

„Terenul de Golf se află în faza de amenajare, a început și construcția vilelor... Este o investiție mare care trebuie făcută într-un fel anume, nu este că am săpat niște șanțuri... și atât. Se lucrează foarte tare în acea zonă. Această investiție este ca o gură de oxigen și pentru bugetul local al comunei Niculești, pentru că numai pe autorizația de construire, în prima fază, am luat 5 miliarde de lei vechi. Urmează să încasăm și alte venituri la bugetul local, respectiv impozitul pe clădiri, atunci când vor fi gata, impozitul pe teren, pe salarii. Din punctul acesta de vedere, investiția este de mare ajutor și pentru bugetul local”, ne-a declarat primarul comunei Niculești, Dorinel Soare.

 

 

Violeta Stanciu