08.05.2024 00:18

Investiții în educație și infrastructură în Pucioasa

Investiții în educație și infrastructură în Pucioasa
Galerie foto

*Primarul Constantin Ana a transmis că  vor fi separate spațiile de învățare și odihnă, pentru a asigura un mediu optim pentru creșterea și educarea copiilor din comunitate

 

Primarul Constantin Ana din Pucioasa a prezentat stadiul investițiilor, în special proiectul de reamenajare a Grădiniței „Prichindel”, care promite să devină un exemplu de standarde educaționale ridicate.

Proiectul Grădiniței „Prichindel", implementat prin intermediul programului Axa 13, se evidențiază prin conceptul său inovator, ce include un loc de joacă modern, un amfiteatru în aer liber, opt săli de clasă și șapte dormitoare. Primarul Constantin Ana a transmis că  vor fi separate spațiile de învățare și odihnă, pentru a asigura un mediu optim pentru creșterea și educarea copiilor din comunitate.

„În ceea ce privește Grădinița Prichindel, avem un loc de joacă modern, un amfiteatru în aer liber, opt săli de clasă și șapte dormitoare. Nu dorim să suprapunem spațiile de învățare cu cele de odihnă. Bucătăria este deja complet echipată. Cred că va fi una dintre cele mai moderne grădinițe din zonă”, a declarat primarul Constantin Ana.

Pe lângă investiția în educație, autoritățile locale au demarat lucrări de reabilitare a infrastructurii rutiere în trei cartiere ale orașului, urmărind îmbunătățirea accesibilității și calității vieții pentru locuitorii din acele zone. Biblioteca din Pucioasa se află în proces de reabilitare. „Ultimul proiect al nostru va fi modernizarea și extinderea Primăriei. Am lăsat-o ultima pentru că așa este normal, într-o comunitate te ocupi mai întâi de restul problemelor, după de casa noastră”, a adăugat primarul Constantin Ana.

 

 

Ștefan Khalil