28.09.2021 00:10

Început dificil de sezon

Început dificil de sezon
Galerie foto

Flacăra Moreni a început cel de-al șaselea sezon consecutiv la nivelul Ligii a 3-a, însă lucrurile nu arată deloc bine pentru morenari, care au obținut o singură victorie în primele cinci etape ale noului sezon. Echipa pregătită de Gabi Paraschiv a câștigat doar meciul cu FC Argeș 2, dar ar fi putut obține mai multe puncte, pentru că în celelalte patru partide nu a fost condusă niciodată la pauză, ba mai mult, a condus în două partide, cu FCSB 2, acolo unde a mai obținut un punct, și cu Academica Clinceni 2.

Chiar dacă a obținut doar 4 puncte, echipa morenară nu a arătat așa de rău precum poziția din clasament și există elemente în jocul formației pregătite de Gabi Paraschiv, care oferă speranțe pentru meciurile următoare. Îngrijorător este faptul că Flacăra nu mai câștigă pe teren propriu, acolo unde în stagiunile precedente a reușit foarte multe victorii frumoase. Echipa morenară nu a mai câștigat din postura de echipă gazdă de aproape un an, de pe 23 octombrie 2020, atunci când învingea Academica Clinceni 2, cu scorul de 2-0.

Mai mult, în aceeași perioadă de timp, în campionat Flacăra a mai obținut doar două victorii, cu Universitatea Craiova 2 și FC Argeș 2. Un parcurs care nu are cum să îi mulțumească pe suporterii morenari, dar nici staff-ul tehnic, însă morenarii au timp să își revină și să salveze sezonul în curs, care este abia la început. Situația nu este deloc una roz, însă este nevoie de unitate, pentru ca Flacăra să poată începe să câștige meciuri și să urce în clasament. Mai sunt multe etape până la finalul sezonului regulat, Flacăra are timp să adune puncte, însă cred că mai important este ca toți jucătorii să conștientizeze la ce echipă joacă și să dea totul pe teren, așa cum au făcut-o cu CS Tunari, iar rezultatele vor veni.

Gabi Paraschiv încearcă să găsească cele mai bune soluții, pentru a  scoate Flacăra din situația complicată în care se află, iar dacă jucătorii vor da tot ce au mai bun, atât la antrenamente, cât și la meciuri, echipa morenară va începe să urce în clasament. Anul viitor, Flacăra împlinește 100 de ani de existență, astfel că este foarte important ca morenarii să obțină o clasare cât mai bună la finalul sezonului, pentru a onora centenarul.

Cosmin Sava