03.08.2021 00:25

Incendii puternice la Mija și Târgoviște

Incendii puternice la Mija și Târgoviște
Galerie foto

❚ O persoană afectată de incendiul de la Mija a avut nevoie de îngrijiri medicale, deoarece prezenta arsuri de gradul II la nivelul capului ❚ La misiunea de stingere de la Mija au intervenit peste 23 de pompieri cu 5 autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD ❚ La Târgoviște, proprietarul apartamentului cuprins de flăcări a fost intoxicat cu fum și i s-au acordat îngrijiri medicale


V.A.


Incendiu la o hală de producție polistiren din Parcul Industrial Mija Ieri dimineață, în jurul orei 06:00, pompieri din cadrul Detașamentelor Moreni și Târgoviște au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit într-o hală de producție polistiren din Parcul Industrial Mija, comuna I.L. Caragiale.La sosirea pompierilor incendiul se manifesta cu flacără deschisă și degajări mari de fum. Incendiul a avut loc pe o suprafață de aproximativ 3000 mp.Având în vedere degajarile mari de fum ca urmare a incendiului a fost emis un mesaj Ro-Alert pentru populația din zonă, pentru luarea unor măsuri de autoprotecție prin închiderea ferestrelor și oprirea aparatelor de climatizare și ventilație. Pentru gestionarea situației produse, la locul evenimentului a fost prezent și subprefectul județului Dâmbovița - doamna Ana Maria Dragotă- Zamfir alături de inspectorul șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dâmbovița - locotenent- colonel Florea Cristian- Claudiu și șeful grupei operative. La misiunea de stingere au intervenit peste 23 de pompieri cu 5 autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD.O persoană din cadrul operatorului economic, bărbat de 52 de ani, a fost evaluată și i s-au acordat îngrijiri medicale de către echipajul de prim-ajutor. Acesta prezenta arsuri de gradul II la nivelul capului și a refuzat transportul la spital.

Incendiu și la Târgoviște

Tot ieri, pompierii dâmbovițeni au intervenitîn cazul unui incendiu izbucnit intr-un apartament din Târgoviște pe str. Benone Georgescu, bl. 82 la etajul 2. Au fost mobilizate forțe de la Detașamentul Târgoviște cu 3 autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială pentru lucru și salvare de la înălțimi și o ambulanță SMURD.Incendiul din apartament a fost lichidat rapid de pompieri. Proprietarul a fost intoxicat cu fum și i s-au acordatîngrijiri medicale de către echipajul medical.Pompierii au acționat pentru înlăturarea efectelor și pentru ventilarea casei scării în vederea evacuării fumului.