29.05.2023 00:18

În noul Guvern vor fi cooptați și dâmbovițeni

În noul Guvern vor fi cooptați și dâmbovițeni
Galerie foto

*„Nu înțeleg de ce d-nul Ciolacu nu o face mai repede pentru că a fost vicepremier, are experiență guvernamentală, probabil că are o echipă conturată, și cu elemente de la nivel local dâmbovițean”

 

 

Violeta Stanciu


 

AUR Dâmbovița a susținut, la sfârșitul săpămânii trecute, cea de-a 4-a conferință de presă, fiind momentan singurul partid din județ care organizează conferințe de presă săptămânale! Președintele AUR Dâmbovița, Danil Zepiș, este convins că în cursul acestei săptămâni se va produce rotativa la guvernare, respectiv schimbarea premierilor, blocată de greva profesorilor. De asemenea, acesta  a lăsat de înțeles că are informații, pe surse, că în noua formulă guvernamentală vor fi și „elemente de la nivel local dâmbovițean”.

„Sunt jocuri politice, nu înțeleg de ce nu se întâmplă de îndată rotativa. Probabil că următorul premier nu vrea să care după el acest mare protest al profesorilor. Probabil că vrea să fie rezolvat cu mâna altuia deși sunt împreună la guvernare. Sunt două soluții, continuarea guvernării în acest trio fantastic sau alegeri anticipate. Din punctul meu de vedere guvernul se va schimba săptămâna aceasta și va fi preluată puterea. Nu înțeleg de ce d-ul Ciolacu nu o face mai repede pentru că a fost vicepremier, are experiență guvernamentală, probabil că are o echipă conturată și cu elemente de la nivel local dâmbovițean”, a declarat președintele AUR Dâmbovița, Danil Zepiș.