07.10.2021 00:20

Iată adevărul: Klaus Iohannis a fost învins la „moțiunea de cenzură” (I)

Iată adevărul: Klaus Iohannis a fost învins la „moțiunea de cenzură” (I)
Galerie foto

281 de voturi pentru moțiune! Însă guvernul Câțu nu se poate spune că a devenit istorie. S-ar fi putut spune dacă ar fi făcut ceva mai de Doamne ajută pentru neamul acesta oropsit al românilor. Și de acum  încolo ce va urma? Klaus Werner Iohannis se află în corzi și oricât orgoliul înfrânt l-ar neliniști, ar trebui să dea dovadă de maximă responsabilitate ca să nu arunce țara în aer.

Dintre soluțiile care îi stau la dispoziție, aceea de a se crampona de pupicelul său Câțu – unii îi mai zic și Cuțu – ar fi cea mai nefericită și o cinică sfidare a națiunii române. Da, mingea se află acum la președintele Iohannis. Și teamă-mi este că o va da glorios în bară. Are talentul acesta. Și nici soluția cu un premier tehnocrat, eventual Dacian Cioloș, nu este de luat în seamă. Cu neomarxistul acesta, pe vremea când a fost în fruntea unei guvern de tehnocrați, România era să dispară de pe hartă.

În concluzie: doar alegerile anticipate pot scoate țara din impas. Până atunci, cred că doar un guvern de uniune națională poate gestiona România. Și încă o dată, teamă mi-e că domnul Klaus Werner Iohannis nu va înțelege să renunțe la orgoliul său nemăsurat, ceea ce l-ar putea aduce la suspendare. Și va fi să fie un spectacol ca la români!

 

 

George Coandă