05.03.2021 00:10

Iacob încă mai speră la play-off

Iacob încă mai speră la play-off
Galerie foto

❚ „Mi-am dorit să plec de la Viitorul, pentru că antrenorul Ruben de la Barrera mi-a transmis că nu se bazează pe mine, indiferent ce aș face” ❚ „Au mai fost oferte din Liga I, dar am ales Chindia, pentru că m-au dorit cel mai mult. M-am adaptat rapid la Târgoviște, am debutat după câteva zile împotriva lui Dinamo” ❚ „Am vorbit cu cei de la Viitorul, m-au contactat, au avut nevoie de serviciile mele, dar am rămas la Chindia, pentru că aveam contract până în vară” ❚ „Noi avem cel mai greu program, suntem mereu în deplasare, oboseala se simte, dar nu avem ce face, asta ne e meseria”

 

COSMIN SAVA


Chindia Târgoviște este una dintre surprizele plăcute ale acestei stagiuni de Liga I, atât datorită rezultatelor înregistrate, cât și prin jocul prestat. Deși nu are la dispoziție jucători cu o mare calitate individuală, Emil Săndoi a reușit să formeze un grup unit, care oferă totul pe teren, pentru a obține cele mai bune rezultate. Unul dintre cei mai importanți jucători ai Chindiei din acest sezon este Paul Iacob, fotbalist împrumutat de la Viitorul Constanța. Fotbalistul de 24 de ani a marcat golul victoriei în ultimul succes din campionat obținut de formația târgovișteană, cu Universitatea Craiova.

„M-am adaptat rapid la Târgoviște”

Evoluțiile bune pentru Chindia au atras atenția celor de la Viitorul, care l-au dorit înapoi pe Iacob pe parcursul acestui sezon, însă acesta a ales să rămână la echipa târgovi șteană, până în vară. „Am vorbit cu cei de la Viitorul, m-au contactat, au avut nevoie de serviciile mele, dar am rămas la Chindia, pentru că aveam contract până în vară. Le-am transmis celor de acolo că mă voi întoarce în vară cu inima deschisă la ei. Depinde de cei de la Viitorul, eu mai am contract un an cu ei, mai întâi să se înțeleagă cluburile și apoi vom vedea. Decizia a fost a mea, mi-am dorit să plec, pentru că antrenorul Ruben de la Barrera mi-a transmis că nu se bazează pe mine, indiferent ce aș face. Au mai fost oferte din Liga I, dar am ales Chindia, pentru că m-au dorit cel mai mult. M-am adaptat rapid la Târgoviște, am debutat după câteva zile împotriva lui Dinamo. Grupul este unit, a fost ușor să mă adaptez, atât eu, cât și colegii de la Viitorul”, a transmis fotbalistul Chindiei.

„Avem cel mai greu program”

Chiar dacă Chindia ocupă în acest moment locul 8, la 4 puncte în spatele echipei de pe locul 6, Academica Clinceni, fotbalistul echipei târgoviștene crede că mai sunt șanse la calificarea în play-off. Totuși, Iacob atrage atenția că obiectivul echipei rămâne evitarea retrogradării, mai ales că toate meciurile Chindiei sunt disputate în deplasare. „Mai sunt 15 puncte puse în joc. Dacă reușim să facem meciuri bune, credem că se poate obține și calificarea în play-off, dar nu acesta este obiectivul nostru. Obiectivul este salvarea de la retrogradare și cred că față de locul 14 obținut anul trecut, ar fi un progres să ne salvăm în acest an. Toate echipele care sunt în zona pozițiilor 5-6, începând de la Botoșani și terminând cu Viitorul, au șanse. Cred că bătălia pentru play-off se va decide în ultima etapă. Noi avem cel mai greu program, suntem mereu în deplasare, oboseala se simte, dar nu avem ce face, asta ne e meseria. Ne facem treaba cum putem și încercăm să scoatem maxim din fiecare meci. Așteptăm rezolvarea terenului din Târgoviște, restul nu depinde de noi”, a mai spus Iacob.