18.01.2022 00:09

Gloria Mănești este favorită la promovare

Gloria Mănești este favorită la promovare
Galerie foto

* Liderul din Promoție Nord a marcat 40 de goluri, are cel mai bun atac din serie, la egalitate cu Străjerii 2, dar și cea mai bună defensivă, cu doar 9 goluri primite

 

Chiar dacă vorbim de cel mai slab eșalon din fotbalul dâmbovițean, în Liga a 6-a găsim câteva echipe interesante, care sunt capabile să ofere meciuri plăcute, de calitate. La fel ca și în Liga a 4-a sau Liga a 5-a, lupta pentru prima poziție a clasamentului este una extrem de încinsă, atât în Seria Nord, cât și în Seria Sud. În Nord, fiecare echipă a disputat câte nouă partide, iar începutul anului 2022 o găsește pe primul loc pe Gloria Mănești.

O singură înfrângere 

Echipa din Mănești conduce clasamentul, având 24 de puncte, cu 4 mai mult decât ocupanta locului secund, Sportul Vlădeni. Gloria a pierdut un singur meci din cele nouă disputate, 1-3 cu Unirea Bucșani 2. În rest, liderul seriei Nord a câștigat opt partide, cu următoarele formații: Viitorul Gorgota (3-1), Sportul Vlădeni (2-1), Luceafărul Dărmănești 2 (5-0), Voința Valea Voievozilor (10-0), Unirea Ogrea (10-1), ACP Vulcana Băi (2-1), Străjerii Târgoviște 2 (4-1) și AS Malu cu Flori (3-1). Gloria Mănești a marcat 40 de goluri, are cel mai bun atac din serie, la egalitate cu Străjerii 2, dar și cea mai bună defensivă, cu doar 9 goluri primite. Liderul oferă și cel mai bun marcator din campionat, pe Adrian Emil Alexandru, cu 17 reușite.

Parcurs decent în Cupa României 

În faza județeană a Cupa României, Gloria Mănești a trecut cu 6-1 de Voința Tătărani, în primul tur, și cu 9-1 în turul 2 de Muscelul Văleni. Echipa din Mănești a fost eliminată de Gloria Cornești, fiind învinsă cu 5-1 de echipa care ulterior s-a retras din competițiile organizate de Asociația Județeană de Fotbal Dâmbovița.

 

 

Cosmin Sava