15.12.2021 00:15

Gala TOPUL FIRMELOR din județul Dâmbovița, ediția a XXVIII-a

Gala TOPUL FIRMELOR din județul Dâmbovița, ediția a XXVIII-a
Galerie foto

*Potrivit președintelui CCIA Dâmbovița, Valentin Calcan companiile care se regăsesc în Top sunt societăți care anul trecut au învins frica de necunoscut, firme care au știut să se redescopere și să se reinventeze

 

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură (CCIA) Dâmbovița premiază pe 16 decembrie 2021, excelența în afaceri!  Ediția din acest an a Topului Firmelor din județul Dâmbovița este o ediție premium. Potrivit președintelui CCIA Dâmbovița, Valentin Calcan companiile care se regăsesc în Top sunt societăți care anul trecut au învins frica de necunoscut, firme care au știut să se redescopere și să se reinventeze.

,,Vom prezenta cele mai performante companii din șapte domenii de activitate: Industrie; Servicii; Comerț; Turism; Cercetare-dezvoltare și high-tech; Agricultură, silvicultură și pescuit; Construcții. Am invitat alături de noi oficialități din administrația locală și județeană, persoane decidente din instituțiile publice.  Va fi un bun prilej pentru fiecare în parte de a schimba opinii, idei, proiecte de viitor. Avem nevoie de un parteneriat onest între administrație și antreprenori astfel încât împreună, să putem așeza, zi de zi, noi cărămizi pentru dezvoltarea județului nostru”, a declarat președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița, Valentin Calcan.

Moderatorul ediției din acest an a Topului Firmelor este Iulia Verdeș, membră a Uniunii Cineaștilor din România.

Violeta Stanciu