06.05.2021 00:10

Gafa lui Aioani o costă pe Chindia

Gafa lui Aioani o costă pe Chindia
Galerie foto

❚Echipa lui Emil Săndoi a făcut un nou joc solid pe fază defensivă, demonstrând că este formația cu cea mai bună apărare din play-out, dar a plătit la gafa lui Aioani și a pierdut două puncte importante ❚ Prima repriză a fost una echilibrată, în care ambele echipe au preferat un joc de siguranță, fără să își asume riscuri. Chindia a fost puțin mai periculoasă și a avut câteva ocazii importante, fără a putea modifica însă scorul ❚ Chindia a început repriza secundă în atac, dar șutul lui Dumitrașcu a trecut peste poarta oaspeților. Neguț a scos apoi un penalty în urma unul duel cu Horj, iar Popa a marcat fără emoții ❚ Contrar cursului jocului, Gaz Metan a egalat. Aioani a degajat greșit, mingea a ajuns la Valente, cel care l-a depășit pe portarul târgoviștean și a punctat pentru 1-1

 

COSMIN SAVA


Chindia a abordat meciul cu Gaz Metan Mediaș, din cadrul etapei cu numărul 6 al play-out-ul acestei ediții de Liga I, din postura de cea mai în formă echipă a grupului care luptă pentru evitarea retrogradării. Echipa lui Emil Săndoi a făcut un nou joc solid pe fază defensivă, demonstrând că este formația cu cea mai bună apărare din play-out, dar a plătit la gafa lui Aioani și a pierdut două puncte importante. Chindia este lider în playout, iar acum se pregătește pentru jocul cu FC Voluntari.

Repriză săracă în ocazii

Prima repriză a fost una echilibrată, în care ambele echipe au preferat un joc de siguranță, fără să își asume riscuri. Chindia a fost puțin mai periculoasă și a avut câteva ocazii importante, fără a putea modifica însă scorul. Neguț a bifat prima șansă a meciului, însă șutul acestuia din marginea careului a trecut peste poartă (15). Formația târgovișteană a atacat mai mult în finalul primei reprize, însă Dulca a șutat pe lângă (45), iar încercările lui Florea au fost blocate de defensiva oaspeților (45+1).

Popa a deschis scorul

Chindia a început repriza secundă în atac, dar șutul lui Dumitrașcu a trecut peste poarta oaspeților (48). Neguț a scos apoi un penalty în urma unul duel cu Horj, iar Popa a marcat fără emoții (50). Gaz Metan a încercat să intre rapid în joc, dar Aioani a intervenit bine la încercarea lui Ze Manuel (58). Chindia a avut o șansă bună să se desprindă, Popa a centrat bine pentru Florea, dar acesta nu a ajuns la minge, care a ricoșat până la urmă la Rață, care a șutat, dar Pleșca a intervenit bine (67). Contrar cursului jocului, Gaz Metan a egalat. Aioani a degajat greșit, mingea a ajuns la Valente, care l-a depășit pe portarul târgoviștean și a punctat pentru 1-1 (72). Neguț și-a încercat norocul de la distanță, fără succes însă (80), iar oaspeții au avut ultima ocazie a meciului, însă Ze Valente a trimis pe lângă poartă (83).

Caseta tehnică

Stadion: Municipal - Buzău. Au marcat: Popa (50) / Valente (72). Cartonașe galbene: Neguț (29) / Yuri (45+2), Romeo (81). Au arbitrat: Lucian Rusandru, George Neacșu și Vlad Bârleanu. Chindia: Aioani (76 Moldovan) - Căpușă, Pițian (46 Kocic), P. Iacob, C. Dinu - Dulca, Rață - D. Popa, Neguț, Dumitrașcu - D. Florea (85 Berisha). Antrenor: Emil Săndoi. Gaz Metan: Pleșca – Yuri (46 Baco), Larie, Horj - Butean, Moura, Alceus (70 Pambou), R. Deaconu (70 Chamed), Velisar - P. Coste a(25 Ze Manuel), Valente (76 Romeo). Antrenor: Mihai Teja.