08.08.2022 00:13

Expoziția de pictură „Tandem Cromatic IV”

Expoziția de pictură „Tandem Cromatic IV”
Galerie foto

Primăria Municipiului Târgoviște și Teatrul Municipal Tony Bulandra - Târgoviște organizează evenimentul Galeria de Artă Târgoviște – TANDEM CROMATIC IV – TÂRGOVIȘTE , expoziție ce poate fi vizitată începând de vineri, 05 august 2022, până duminică, 04 septembrie 2022. Vernisajul Expoziției a avut loc vineri, 5 august, în prezența celor doi artiști plastici Diana Matias Popovici și Rafael Francisc Matias, în foaierul Cinematografului Independența.

Artiștii plastici, soț și soție, au venit la Târgoviște împreună cu cei doi copii, doi pitici frumoși cu ochii albaștri, care au adus un plus de culoare și frumos expoziției de artă a părinților. Un public numeros a participat la vernisajul tinerilor artiști de la Timișoara, iar doamnele, prezente în număr foarte mare, au admirat exponatele care străjuiesc pereții Galeriei de Artă din Foaierul Cinematografului Independența.

Artistul plastic Rafael Francisc Matias expune pentru a doua oară la Târgoviște și s-a arătat încântat de oraș, de organizatori, dar în mod special de publicul numeros iubitor de artă din fosta cetate de scaun a Țării Românești. ,,Tema centrală ce caracterizează pictura noastră o reprezintă cifra trei, trilogia existenței: nașterea, viața, moartea. Sper ca lucrările noastre să vă bucure și să vă încânte și ochii și sufletul, să vă ofere o stare de bine pentru că la urma urmei, pictura este o stare de spirit și asta încercăm noi să oferim oamenilor, energie și bucurie’’, a transmis artistul plastic Rafael Francisc Matias iubitorilor de artă din municipiul Târgoviște.

 

 

Violeta Stanciu